Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
handmade
KATTRUP, χαλί χαμηλή πλέξη, χειροποίητο 75x150 cm, 804.803.45

KATTRUP χαλί χαμηλή πλέξη, χειροποίητο 75x150 cm

804.803.45

€ 69,99
345 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 150 cm
Πλάτος: 75 cm
Πάχος: 4 mm
Εμβαδόν: 1.13 m²
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 54 cm
Πλάτος: 39 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.36 kg
Μεικτό βάρος: 1.36 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.2 l
Υλικό
Υλικό
Χρησιμοποιούμενη επιφάνεια:
100% μαλλί Στημόνι:
100% βαμβάκι
Σύνοψη
Σύνοψη
Τέλεια νέα! Αν σας αρέσει αυτό το χειροποίητο χαλί από μαλλί με το παραδοσιακό σκανδιναβικό μοτίβο, θα χαρείτε όταν μάθετε ότι έχει το ίδιο μοτίβο κι από τις δύο πλευρές. Απλώς γυρίστε το και απολαύστε το ακόμα περισσότερο.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Δεν πλένεται. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα. Περιστρέφετε και καθαρίζετε το χαλί με την ηλεκτρική σκούπα κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Στεγνοί λεκέδες: Αφαιρέστε τους αμέσως, ξύνοντας προσεκτικά προς το κέντρο του λεκέ. Υγροί λεκέδες: Μην τους τρίβετε. Απορροφήστε το υγρό με χάρτινες πετσέτες και περάστε τους με πανί και ένα ελαφρύ απορρυπαντικό. Επαγγελματικός καθαρισμός χαλιού, όταν χρειάζεται. Χρησιμοποιείτε πάντα το κανονικό εργαλείο καθαρισμού του δαπέδου, ποτέ όμως την περιστρεφόμενη βούρτσα όταν καθαρίζετε το χαλί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το χαλί είναι χειροποίητο. Κάθε χαλί είναι ένα μοναδικό, χειροποίητο έργο τέχνης και ακόμα και οι μικρές τρύπες στην ύφανση είναι κομμάτι του σχεδίου. Θα χρειαστείτε 1 αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού STOPP FILT (65x125 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να το κόψετε αν χρειάζεται. STOPP FILT: Αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δαπέδων, ακόμη και σε αυτά με υποδαπέδια θέρμανση.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο. Ανανεώσιμο υλικό (μαλλί). Θέλουμε όλο το μαλλί που χρησιμοποιείται στα προϊόντα ΙΚΕΑ να συμμορφώνεται με το Πρότυπο Υπεύθυνης Χρήσης Μαλλιού μέχρι το 2025, με αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά στην καλή ζωή των ζώων, τη διαχείριση της γης και την ανιχνευσιμότητα.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Η ομορφιά είναι στη μοναδικότητα - αυτό το χαλί είναι χειροποίητο και επομένως μοναδικό.Αυτό το χαλί κατασκευάστηκε από έμπειρους τεχνίτες, με καλές συνθήκες εργασίας και δίκαιους μισθούς, σε οργανωμένα πλεκτήρια στην Ινδία και το Μπαγκλαντές.
Το χαλί είναι από μαλλί, επομένως απωθεί φυσικά το χώμα και είναι πολύ ανθεκτικό.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δυο πλευρές του χαλιού, έτσι γυρίζοντάς το ανά τακτά διαστήματα, θα αντέξει για περισσότερα χρόνια.
Ιδανικό σχήμα για δίπλα στο κρεβάτι σας, για να υποδέχεται τα πόδια σας κάθε πρωί.Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Traditional