Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SAMMANKOPPLA, χαλί χαμηλή πλέξη, 75x150 cm, 604.743.74

SAMMANKOPPLA χαλί χαμηλή πλέξη, 75x150 cm

604.743.74

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 150 cm
Πλάτος: 75 cm
Εμβαδόν: 1.13 m²
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 75 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 9 cm
Καθαρό βάρος : 0.52 kg
Μεικτό βάρος: 0.53 kg
Ακαθάριστος όγκος: 4.8 l
Υλικό
Υλικό
Νήμα:
100% πολυπροπυλένιο (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Στημόνι:
100% πολυπροπυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο χέρι, μέγιστη θερμοκρασία (40°). Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Συνιστάται η χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Καθαρίζεται εύκολα. Θα χρειαστείτε 1 αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού STOPP FILT (65x125 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να το κόψετε αν χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε το αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιών STOPP FILT για αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Να τοποθετείται κάτω από ολόκληρο το χαλί.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Greyhound Original Bangkok
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε για τον κανονισμό ανακύκλωσης στην περιοχή σας, όπως επίσης και εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Το πλαστικό μπορεί να ανακυκλωθεί πολλές φορές, συμβάλλοντας στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα που περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά πληρούν τις ίδιες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας που έχουμε σε όλα τα προϊόντα μας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το χαλί έχει αντίστροφα σχέδια στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την πλευρά που θέλετε να φαίνεται. Επιπλέον, γυρίζοντάς το μια στο τόσο, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Ελαφρύ, εύκολο να το σηκώσετε και να το μεταφέρετε.
Καθαρίζεται εύκολα. Απλά τινάξτε ή ξεπλύνετε με νερό.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Modern