Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SPORUP, χαλί, χαμηλό πέλος, 004.534.35

SPORUP χαλί, χαμηλό πέλος

004.534.35

€ 69,99
345 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 195 cm
Πλάτος: 133 cm
Πάχος: 11 mm
Εμβαδόν: 2.59 m²
Πυκνότητα πέλους: 800 g/m²
Πάχος πέλους: 9 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 133 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 13 cm
Καθαρό βάρος : 5.46 kg
Μεικτό βάρος: 5.70 kg
Ακαθάριστος όγκος: 17.7 l
Υλικό
Υλικό
Πέλος:
100 % πολυεστέρας (100% ανακυκλωμένο) Επένδυση κάτω μέρους:
Συνθετικό λάτεξ
Σύνοψη
Σύνοψη
Ξέρετε ότι το χαλί SPORUP, με το μαλακό πέλος του και το βαθύ χρώμα του, είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET; Χρησιμοποιώντας τα απορρίμματα ως πηγή ενέργειας, είναι καλύτερη η αίσθηση κάτω από τα πόδια σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Είναι χαλί μηχανής. Θα χρειαστείτε 1 αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού STOPP FILT (165x235 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να το κόψετε αν χρειάζεται. STOPP FILT: Αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δαπέδων, ακόμη και σε αυτά με υποδαπέδια θέρμανση. Αυτό το χαλί χωράει μπροστά από έναν διθέσιο καναπές, αλλά μπορεί να χωρέσει μπροστά κι από καναπέδες άλλων μεγεθών ανάλογα το πως θα το τοποθετήσετε. Χρησιμοποιήστε το αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιών STOPP FILT για αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Να τοποθετείται κάτω από ολόκληρο το χαλί.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτό το χαλί έχει κατασκευαστεί από περίπου 320 ανακυκλωμένα μπουκάλια PET 0,5l. Χρησιμοποιώντας τα απορρίμματα ως πηγή ενέργειας ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα μέλλον με βιώσιμες πρακτικές.Αυτό το φίνο νήμα έχει υφάνει ένα πέλος που είναι ανθεκτικό και απίστευτα μαλακό.
Το μοτίβο είναι αισθητό και με την όραση και με την αφή, χάρη στην ανάγλυφη υφή του.Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση.