Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
GLYPEN, μπαταρία κουζίνας, 304.423.65

GLYPEN μπαταρία κουζίνας

304.423.65

€ 59,99
295 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (3 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 17 cm
Ύψος: 26 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 41 cm
Πλάτος: 23 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.94 kg
Μεικτό βάρος: 1.43 kg
Ακαθάριστος όγκος: 5.5 l
Υλικό
Υλικό
Σώμα:
Ψευδάργυρος, Επιμεταλλωμένο Εσωτερικό τμήμα:
Ενισχυμένο πολυαμιδικό πλαστικό Στόμιο:
Ορείχαλκος, Ορείχαλκος, Επιμεταλλωμένο
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτός ο μείκτης βοηθά στη μείωση της χρήσης νερού και ενέργειας - έτσι εξοικονομείτε και χρήματα από τους λογαριασμούς σας. Η ποιότητά του είναι εγγυημένη, για πολλά χρόνια χρήσης.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αν δεν είστε σίγουροι όσον αφορά την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία. Η εγκατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς οικοδόμησης και ύδρευσης. Τοποθετείται σε μία οπή 35 mm σε έναν πάγκο/νεροχύτη μέγιστου πάχους 50 mm. Αυτή η βρύση χρησιμοποιείται σε συστήματα νερού υψηλής πίεσης. Έχει δοκιμαστεί σε λειτουργία μέγιστης πίεσης 10 bar (1000 kPa). Προτεινόμενο εύρος λειτουργίας πίεσης 1.0 – 5.0 bar (100 kPa – 500 kPa). Ελεγμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα για τον μηχανισμό, την ποιότητα, την ασφάλεια και την υγιεινή, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης KIWA. Περιλαμβάνεται το εργαλείο για την εύκολη εγκατάσταση του μείκτη στη θέση του. Περιλαμβάνονται σωλήνες σύνδεσης μαζί με εξάρτημα σύνδεσης 3/8". Μήκος σύνδεσης: 35 cm. Περιλαμβάνει έναν μηχανισμό εξοικονόμησης νερού και ενέργειας (5,7 l/min.) για τα συστήματα υψηλής πίεσης. Μέγιστη θερμοκρασία σύνδεσης ζεστού νερού: 80°C. Συνιστώμενη θερμοκρασία: 65°C. Τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για να παρατείνουν τη ζωή του προϊόντος σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ΙΚΕΑ στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr. Το περιστρεφόμενο στόμιο είναι ρυθμισμένο στις 360°, αλλά μπορεί να ρυθμιστεί και στις 90° ή 120°. Ταιριάζει με τις βάσεις για νιπτήρα της ΙΚΕΑ αλλά και άλλων κατασκευαστών.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Ο μείκτης νερού διαθέτει πολύ ανθεκτικούς κεραμικούς δίσκους που αντέχουν τη μεγάλη τριβή όταν αλλάζετε τη θερμοκρασία του νερού.
Ένας αεριστήρας ενσωματωμένος στη βρύση διατηρεί τη ροή του νερού στα σωστά επίπεδα ενώ χρησιμοποιείται λιγότερο νερό κι ενέργεια.