Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
PEPPRIG, πανί από μικροΐνες, 3 τεμ., 104.995.17

PEPPRIG πανί από μικροΐνες, 3 τεμ.

104.995.17

€ 1,99
5 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ποσότητα συσκευασίας: 3 τεμ
Μήκος: 28 cm
Πλάτος: 28 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 29 cm
Πλάτος: 15 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.07 kg
Μεικτό βάρος: 0.08 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.9 l
Υλικό
Υλικό
Ξεσκονόπανο:
88% πολυεστέρας, 12% νάιλον Ύφασμα:
67% πολυεστέρας, 33% νάιλον
Σύνοψη
Σύνοψη
Το πανί καθαρισμού βγαίνει σε 3 χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στην διάθεσή σας και να ξεχωρίζει εύκολα από τα υπόλοιπα. Είναι όλα μαλακά και απορροφητικά, τέλεια για καθάρισμα και στέγνωμα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για μέγιστη απόδοση, αντικαταστήστε το πανί κάθε 3 μήνες.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα από πηγές όπως μπουκάλια PET σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και ελαττώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενώ δίνουμε δεύτερη ευκαιρία χρήσης στα ήδη υπάρχοντα υλικά.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε να διαμορφώσετε και να οργανώσετε τη ζωή σας στο σπίτι με τα 3 χρώματα: χρησιμοποιήστε ένα χρώμα για κάθε τύπο επιφάνειας ή για κάθε περιοχή.Το πράσινο πανί έχει δυο διαφορετικές πλευρές υφάσματος: χρησιμοποιήστε την μαλακή πλευρά για να πλύνετε τα πιάτα και την πιο τραχιά για τους επίμονους λεκέδες που θέλουν τρίψιμο χωρίς όμως να χαράξετε την επιφάνεια.
Τα πανιά είναι κατασκευασμένα από μικροΐνες, που είναι πολύ αποτελεσματικές στο καθάρισμα και στην αφαίρεση επίμονων λεκέδων, ακόμα και χωρίς απορρυπαντικό.Το ύφασμα είναι πολύ απορροφητικό και στεγνώνει γρήγορα, καθώς είναι από μικροΐνες.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern