Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SPIKEN, φωτιστικό νυκτός LED, 13 cm, 904.337.25

SPIKEN φωτιστικό νυκτός LED, 13 cm

904.337.25

€ 12,99
60 πόντους ανταμοιβής
a_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 2 lm
Πλάτος: 7 cm
Ύψος: 13 cm
Μήκος καλωδίου: 1.8 m
Ισχύς: 0.16 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 21 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.13 kg
Μεικτό βάρος: 0.22 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.4 l
Υλικό
Υλικό
Κάτω τμήμα/ Πάνω τμήμα/ Αυτί:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου Οπτικός φακός/ Κάλυμμα διακόπτη:
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το διακοσμητικό φωτάκι νυκτός σε σχήμα βίδρας, διαχέει χαλαρωτικό φως που μπορεί να αλλάξει ανάμεσα σε 7 διαφορετικά χρώματα. Ελεγμένο με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του κόσμου.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε προσεκτικά, με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Αυτό το φωτιστικό μπορεί να φωτίσει σε 7 χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, τιρκουάζ, μπλε, λευκό και μωβ. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Για χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Το φωτιστικό πρέπει να συνδεθεί με παροχή ηλεκτρικού για να φωτίσει. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα, γι'αυτό μην ανησυχείτε. Αυτό το προϊόν δεν έχει χημικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία του παιδιού σας. Όλα τα φορητά παιδικά φωτιστικά είναι ελεγμένα για παιδιά από 3 έως 14 ετών. Αυτό το προϊόν φωτισμού έχει χαμηλή τάση και δεν έχει αιχμηρές άκρες, μικρά κομμάτια, ζεστές επιφάνειες, ανοίγματα ή άγκιστρα. Όλα τα κορδόνια μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο στραγγαλισμού. Ποτέ μην τοποθετείτε ένα προϊόν με κορδόνια σε σημείο όπου μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί σε μία κούνια ή πάρκο.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Lisa Reiser
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το παιδί σας μπορεί να ανάψει και να σβήσει το φως μόνο του, και να αλλάξει το χρώμα του φωτός πιέζοντας την ουρά της βίδρας.Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ένα χρώμα ή να αφήσουν το φωτιστικό να αλλάζει μόνο του χρώμα, ανάμεσα σε 7 διαφορετικά χρώματα.
Διώχνει τους νυχτερινούς εφιάλτες των παιδιών μακριά.Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο για παιδιά.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Modern