Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MOJLIGHET, πίνακας ανακοινώσεων με καλάθι, 604.213.71

MOJLIGHET πίνακας ανακοινώσεων με καλάθι

604.213.71

€ 45,00
225 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (1 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 73 cm
Πλάτος: 50 cm
Ύψος: 12 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 3.80 kg
Μεικτό βάρος: 4.39 kg
Ακαθάριστος όγκος: 43.3 l
Υλικό
Υλικό
Ασπροπίνακας:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα Τμήμα της επιφάνειας:
Φελλός Καλάθι:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη πολυεστέρα Μαγνήτης:
Συνθετικό καουτσούκ
Σύνοψη
Σύνοψη
Η επιτροπή παιδιών ειδικών ήθελε να χρησιμοποιεί πινέζες ή μαγνήτες για να στερεώνουν το σχολικό πρόγραμμα, διπλώματα, μετάλλια και φωτογραφίες. Έτσι δημιουργήσαμε τον πίνακα MÖJLIGHET με καλάθι για μικρά πράγματα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για ηλικίες από 6 ετών και πάνω. 5 μαγνήτες περιλαμβάνονται. Οι βίδες ή τα εξαρτήματα στερέωσης επίπλων/προϊόντων στον τοίχο δεν περιλαμβάνονται. Πάντα να επιλέγετε τις βίδες και τα εξαρτήματα στερέωσης που ταιριάζουν με το υλικό του τοίχου σας και έχουν αρκετή δυνατότητα στήριξης.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Συνδυασμός πίνακα ανακοινώσεων και φελλού σημειώσεων. Εδώ μπορείτε να ζωγραφίσετε και να γράψετε σημειώσεις ή να βάλετε φωτογραφίες και λίστες αγορών με πινέζες και τους μαγνήτες που περιλαμβάνονται.Στο καλάθι που περιλαμβάνεται μπορείτε να αποθηκεύσετε μικρά πράγματα όπως στυλό και άλλα αξεσουάρ γραφείου.
Ο πίνακας ανακοινώσεων καθαρίζει εύκολα με ένα ξεσκονόπανο ή ένα στεγνό πανί.Μπορείτε εύκολα να το στερεώσετε, χρειάζεστε μόνο 3 τρύπες για βίδες για τον πίνακα.
Είναι εξίσου κατάλληλο για το γραφείο, όσο και για τον διάδρομο ή την κουζίνα.Ξέρουμε ότι τα παιδιά είναι ευαίσθητα και φροντίζουμε ώστε να μην έχετε καμία ανησυχία. Αυτό το προϊόν έχει ελεγχθεί και δεν περιέχει καμία ουσία, φθαλικές ενώσεις ή χημικά που μπορούν να βλάψουν το δέρμα ή την υγεία του παιδιού σας.