Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LEN, μαξιλάρι θηλασμού, 204.002.43

LEN μαξιλάρι θηλασμού

204.002.43

€ 24,99
120 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 60 cm
Πλάτος: 50 cm
Ύψος: 18 cm
Βάρος γεμίσματος: 1030 g
Συνολικό βάρος: 1125 g
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 60 cm
Πλάτος: 50 cm
Ύψος: 18 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.23 kg
Μεικτό βάρος: 1.28 kg
Ακαθάριστος όγκος: 54.0 l
Υλικό
Υλικό
Μαξιλαροθήκη:
55% lyocell, 45% βαμβάκι Εσωτερικό ύφασμα:
100% βαμβάκι Εσωτερικό υλικό:
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ποτέ μην αφήνετε το παιδί σας χωρίς επίβλεψη με το μαξιλάρι θηλασμού. Για ηλικίες από 0 ετών.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Ανανεώσιμη πρώτη ύλη (βαμβάκι). Όλο το βαμβάκι στα προϊόντα μας προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Αυτό σημαίνει είτε ότι το βαμβάκι είναι ανακυκλωμένο ή καλλιεργείται με λιγότερο νερό, λιγότερα λιπάσματα και λιγότερα φυτοφάρμακα, αυξάνοντας παράλληλα τα περιθώρια κέρδους για τους αγρότες. Η ΙΚΕΑ έχει αυστηρές απαιτήσεις για τη χρήση των φθαλικών ενώσεων σε όλα τα προϊόντα και τις έχει απαγορεύσει εξ ολοκλήρου σε προϊόντα για παιδιά και προϊόντα επαφής με τρόφιμα. Ανανεώσιμη πρώτη ύλη (lyocell). Το Lyocell παράγεται σε μια κλειστή διαδικασία. Οι περισσότερες από τις προστιθέμενες ουσίες ανακυκλώνονται ή επαναχρησιμοποιούνται, σύμφωνα με το στόχο μας για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. H ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τη χρήση παραγόντων λεύκανσης χλωρίου στην παραγωγή υφασμάτων και προϊόντων χαρτιού, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Από το 1996, η ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τις επιβλαβείς βαφές, π.χ. τα αζωχρώματα, στην παραγωγή υφασμάτων και δερμάτων. Δεν περιέχει οπτικό λευκαντικό.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μια ασφαλής και άνετη θέση για εσάς και το μωρό σας είναι σημαντική, ειδικά όταν θηλάζετε ή ταΐζετε με το μπουκάλι. Αυτό το μαξιλάρι θηλασμού ανυψώνει το μωρό σας, ώστε να μειώνεται το φορτίο στους ώμους, στα χέρια και στην πλάτη σας.Ένα μαξιλάρι στήριξης για εσάς και το μωρό σας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη φορά που το ταΐζετε μέχρι να μάθει να περπατάει μόνα του - και όλες τις όμορφες στιγμές στο ενδιάμεσο.
Το μαξιλάρι θηλασμού είναι ελαστικό και ευέλικτο. Επίσης, παραμένει στη θέση του ακόμα κι αν κουνηθείτε λίγο.Το κάλυμμα είναι από βιώσιμα καλλιεργημένο βαμβάκι και lyocell - απαλά και φυσικά υλικά που προσφέρουν μεγάλη άνεση στο παιδί σας.
Το μαλακό γέμισμα είναι από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET - άνετο τόσο για εσάς όσο και για το παιδί σας, και καλό για το περιβάλλον.Διατηρείται εύκολα καθαρό, καθώς το μαξιλάρι και το αφαιρούμενο κάλυμμα πλένονται στο πλυντήριο ρούχων (60°C).