Καλώς ήλθατε στην IKEA!

5 δώρα για τους αγαπημένους σας

11-Δεκ-2018
Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα, άρα πρέπει να έχει και ξεχωριστό δώρο. Βρείτε το κατάλληλο για κάθε τύπο ανθρώπου.
5 δώρα για τους αγαπημένους σας

Για αυτόν που αγαπάει τη διακοσμητή σπιτιού

Εκπλήξτε τον με ένα διακοσμητικό που είναι στη μόδα. Θα γνωρίζει (αλλά μπορεί να το δει και στο Pinterest) ότι τα μεταλλικά έχουν την τιμητική τους αυτήν την περίοδο. Επιλέξτε ένα διακοσμητικό που θα ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού του, όπως ένας γυάλινος θόλος με βάση ή μία βάση για κερί ρεσό.

Για αυτόν που αγαπάει το τσάι

Η αγαπημένη τους συσκευή στην κουζίνα είναι ο βραστήρας; Κάνετέ τους αυτή τη στιγμή μοναδική με δώρο ένα σετ με όλα τα απαραίτητα για το τσάι.

Για αυτόν που αγαπάει το φαγητό

Με την πρώτη ευκαιρία είναι έτοιμος για κάθε γεύμα. Τι καλύτερο από μία βάση σερβιρίσματος με καπάκι που είναι λειτουργική αλλά έχει και στιλ; Μπορεί να σερβίρει γλυκά, τούρτες, τυριά και φρούτα.

Για αυτόν που αγαπάει τη φύση

Τους κάκτους όσο τους περιποιείστε, μπορεί να κρατήσουν ως και 10 χρόνια! Ένα μικρό φυτό είναι ιδανικό για περβάζια ή για διάφορα ράφια μέσα στο σπίτι.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: