Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
DELSJON, μπαταρία κουζίνας, 604.887.81

DELSJON μπαταρία κουζίνας

604.887.81

€ 79,99
395 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 26 cm
Ύψος: 36 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 50 cm
Πλάτος: 29 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.38 kg
Μεικτό βάρος: 2.00 kg
Ακαθάριστος όγκος: 8.6 l
Υλικό
Υλικό
Σώμα:
Ψευδάργυρος, Επιμεταλλωμένο Εσωτερικό τμήμα:
Ενισχυμένο πολυαμιδικό πλαστικό Στόμιο:
Ορείχαλκος, Ορείχαλκος, Επιμεταλλωμένο
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό σε σκόνη, μεταλλικό σφουγγαράκι ή αιχμηρά εργαλεία, τα οποία μπορεί να γδάρουν την επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Καθαρίστε με ένα απαλό πανί, μουσκεμένο σε νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι, αν χρειάζεται.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ελεγμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα για το μηχανισμό, την ποιότητα και την ασφάλεια. Αυτή η μπαταρία χρησιμοποιείται σε συστήματα νερού υψηλής πίεσης. Έχει δοκιμαστεί σε λειτουργία μέγιστης πίεσης 10 bar (1000 kPa). Προτεινόμενο εύρος λειτουργίας πίεσης 1.0 – 5.0 bar (100 kPa – 500 kPa). Αν δεν είστε σίγουροι όσον αφορά την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία. Η εγκατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς οικοδόμησης και ύδρευσης. Τοποθετείται σε μία οπή 35 mm σε έναν πάγκο/νεροχύτη μέγιστου πάχους 50 mm. Περιλαμβάνεται το εργαλείο για την εύκολη εγκατάσταση της μπαταρίας στη θέση της. Περιλαμβάνεται το εξάρτημα για εξοικονόμηση νερού και ενέργειας (8 l/λεπτό), για συστήματα υψηλής πίεσης. Περιλαμβάνονται σωλήνες σύνδεσης μαζί με εξάρτημα σύνδεσης 3/8". Μήκος σύνδεσης: 35 cm. Τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για να παρατείνουν τη ζωή του προϊόντος σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ΙΚΕΑ στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr. Μέγιστη θερμοκρασία σύνδεσης ζεστού νερού: 80°C. Συνιστώμενη θερμοκρασία: 65°C. Το περιστρεφόμενο στόμιο έχει ρυθμιστεί σε 360 °, αλλά μπορεί να αλλάξει σε 120 °.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δημιουργώντας βρύσες και ντους που βοηθούν τον κόσμο να χρησιμοποιεί λιγότερο νερό και λιγότερη ενέργεια, συμβάλλουμε σε μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι. Το νερό είναι πολύτιμο και δεν πρέπει να σπαταλιέται. Γι' αυτό όλες οι μπαταρίες μας έχουν έναν μηχανισμό που συμβάλλει στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας διατηρώντας παράλληλα την πίεση του νερού. Καλό για εμάς και τον πλανήτη μας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Ένας αεριστήρας ενσωματωμένος στη μπαταρία διατηρεί τη ροή του νερού στα σωστά επίπεδα ενώ καταναλώνεται λιγότερο νερό κι ενέργεια.
Ο ψηλός λαιμός σάς διευκολύνει όταν πλένετε τα πιάτα, και ειδικά μεγάλες κατσαρόλες.Η μπαταρία διαθέτει πολύ ανθεκτικούς κεραμικούς δίσκους που αντέχουν τη μεγάλη τριβή όταν αλλάζετε τη θερμοκρασία του νερού.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern