Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

BORSTAD

Στη σειρά θα βρείτε ξύλινες βούρτσες για τα δάπεδα και τα παπούτσια, μία παραδοσιακή λεκάνη, απλώστρες, πρακτικά καλάθια και μεταλλικά κουτιά, εμπνευσμένα από άλλες εποχές. Η σειρά διαθέτει ακόμα και όμορφα αρωματικά κέδρου και ποτ-πουρί λεβάντας που κάνουν τα λευκά είδη και τα ρούχα να μυρίζουν ωραία. Όλα έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στην καθημερινή χρήση και γίνονται πιο όμορφα με το πέρασμα του χρόνου.

Δώστε ένα άρωμα φρεσκάδας στα αγαπημένα σας ρούχα με το ποτ-πουρί λεβάντας BORSTAD.

Τα αρωματικά κέδρου είναι ένας φυσικός τρόπος να διατηρείτε τη φρεσκάδα των ρούχων σας. Τοποθετήστε τα στις κρεμάστρες των ρούχων ή στο συρτάρι με τα λευκά είδη.

Η συλλεκτική σειρά BORSTAD μάς θυμίζει όλους εκείνους τους παραδοσιακούς τρόπους φροντίδας του σπιτιού. Από φυσικά και υψηλής ποιότητας υλικά, τα προϊόντα αποτελούν κομψά αξεσουάρ για το σπίτι που όταν δεν τα χρησιμοποιείτε μετατρέπονται σε όμορφα διακοσμητικά.

Αυτή η κρεμαστή θήκη αποθήκευσης έχει θήκες για κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και άλλα μικρά αντικείμενα, ώστε να τα βρίσκετε εύκολα. Ευρύχωρη και διακοσμητική - και από ανθεκτικό υλικό που αντέχει πολλά χρόνια.

Παρόλο που έχει σχεδιαστεί για χρήση λεκάνης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καθάρισμα των λαχανικών, σαν καλάθι για τα άπλυτα ή για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο. Κι ακόμα κι όταν δεν τη χρησιμοποιείτε μπορείτε να την τοποθετήσετε κάπου σαν διακοσμητική.

22 Προϊόντα
Ανά: 20
  • 20
BORSTAD, βούρτσα για παπούτσια, 904.580.23

BORSTAD

βούρτσα για παπούτσια

904.580.23

€ 3,99
15 πόντους ανταμοιβής
BORSTAD, φαράσι και βούρτσα, 504.494.84

BORSTAD

φαράσι και βούρτσα

504.494.84

€ 9,99 € 12,99
45 πόντους ανταμοιβής
Μη διαθέσιμο στο e-shop