Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Η ΙΚΕΑ έρχεται πιο κοντά σας, με τα καταστήματα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς»!


Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, δημιουργεί τα καταστήματα «νέας γενιάς» και με αυτό τον τρόπο έρχεται πιο κοντά σας. Πρόκειται για νέα, μικρότερα και σύγχρονα καταστήματα ΙΚΕΑ μέσα στη πόλη, που σκοπεύουν να σας διευκολύνουν και να σας χαρίσουν μία ακόμα καλύτερη, ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.
Το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» βρίσκεται στον Πειραιά και είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί, ενώ μέσα στο 2021 πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλα.

Γνωρίστε το κατάστημα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ Πειραιάς

Ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία ΙΚΕΑ στον Πειραιά, Δ. Γούναρη 10-12.
Σε ένα υπέροχα ανακαινισμένο νεοκλασικό 3όροφο κτίριο, το «Μέγαρο Πολίτου», δίπλα στην αγορά, αλλά και το λιμάνι του Πειραιά, σας περιμένει μια πραγματική έκπληξη.

Σε 2.000τ.μ. θα βρείτε πάνω από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που ανανεώνονται διαρκώς για να σας χαρίζουν έμπνευση κάθε φορά που το επισκέπτεστε. Παράλληλα, μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν και να το παραλάβετε στον χώρο σας, ή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός ή ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ή από ένα συνεργαζόμενο hub.

Πάρτε έμπνευση, σε μια βόλτα!


Αγαπημένες, αλλά και νέες σειρές προϊόντων σας περιμένουν σε μια βόλτα. Με μια ματιά, θα δείτε αγαπημένα είδη οικιακού εξοπλισμού, θα εμπνευστείτε από τον εκθεσιακό χώρο, με έτοιμες ιδέες διακόσμησης και θα βρείτε το Κέντρο Σχεδιασμού, με εξατομικευμένες λύσεις από τους ανθρώπους της ΙΚΕΑ για την κουζίνα και τη ντουλάπα σας.  

Γεύση από Σουηδία, μέσα στην πόλη.


Το Εστιατόριο ΙΚΕΑ* δεν θα μπορούσε να λείψει από την εμπειρία του νέου καταστήματος στον Πειραιά. Απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις στον 3ο όροφο με θέα το λιμάνι, ανακαλύψτε τη γωνιά με τις Σουηδικές Γεύσεις και πάρτε τον καφέ σας ή κάτι στο χέρι από το Take away Café.
*Λόγω των κυβερνητικών οδηγιών το Εστιατόριο θα παραμείνει προσωρινά κλειστό.