Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Αφιερώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας

Οι τρόποι που χαλαρώνει ο καθένας μας είναι προσωπική υπόθεση. Μπορεί ένα σπίτι με ταυτότητα και προσωπικό στιλ να είναι και τακτοποιημένο; Ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων μας δείχνει τον τρόπο.

ODGER Καρέκλα

Γνωρίστε τον διακοσμητή

Ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων Hans Blomquist δημιούργησε ένα σπίτι με ταυτότητα. Το σπίτι αυτό συνδυάζει χώρους χαλάρωσης και έκφρασης. «Πρόκειται για ένα σύγχρονο loft για κάποιον που μένει μόνος του,» λέει ο Hans. «Φτιάξαμε αποθηκευτικές λύσεις ώστε τα αγαπημένα του προϊόντα να είναι σε εμφανή σημεία και τα υπόλοιπα σε κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.»


KUNGSFORS ράγα ανάρτησης με ράφι/επίτοιχο πλέγμα

Δωμάτιο με θέα

Ο Hans χρησιμοποίησε υλικά και χρώματα ώστε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας. «Ο συνδυασμός ξύλου και δέρματος κάνει την ατμόσφαιρα πιο ζεστή.» Η ανοιχτή και κλειστή αποθήκευση στην κουζίνα βοηθάει στην τακτοποίηση του χώρο και στην ανάδειξη της προσωπικότητά σας. «Τα ανοιχτά ράφια κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο. Χωρίστε τα αντικείμενα κάθε ραφιού ανά είδος, για παράδειγμα σε ένα ράφι τρόφιμα, σε άλλο είδη σερβιρίσματος


Η ανοιχτή αποθήκευση σας δίνει την δυνατότητα να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα ό,τι ψάχνετε για να αφιερώνετε χρόνο στο μαγείρεμα και στους αγαπημένους σας ανθρώπους.


Ποιοτικός ύπνος

«Απόλυτη άνεση! Αυτό θέλαμε από αυτό το κρεβάτι. Ο ύπνος εδώ είναι σαν να βρίσκεστε στον δικό σας παράδεισο,» λέει ο Hans. Χρησιμοποιήσαμε απαλά λευκά είδη από φυσικά υλικά για να μοιάζει με κρεβάτι ξενοδοχείου.

BLÅVINDA Παπλωματοθήκη και 2 μαξιλαροθήκες

Χρησιμοποιείστε έξυπνα την ντουλάπα σας. Κρατήστε τα ρούχα της εποχής και τα υπόλοιπα μπορείτε να τα πλύνετε και να τα οργανώσετε σε κουτιά. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χώρο και τα ρούχα σας θα διατηρηθούν καλύτερα και για περισσότερο καιρό!


Οργάνωση ντουλάπας

Αξιοποιείστε αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια και ταξινομείστε τα αντικείμενα σε κατηγορίες. Αν υπάρχει τάξη, κερδίζετε χρόνο και ενέργεια. Αν η ντουλάπα σας είναι PAX, μπορείτε να προσαρμόσετε το εσωτερικό της με εξαρτήματα KOMPLEMENT όπως διαχωριστικά, γυάλινα ράφια και άλλα.

TURBO Καλόγερος 

Πρόγραμμα στην οργάνωση και την καθημερινότητα

Σκεφτείτε τον τρόπο που προτιμάτε να ντύνεστε και οργανώστε τα ρούχα σας με βάση αυτό. Αν σας αρέσει ο προγραμματισμός, μία ράγα ρούχων θα σας εξυπηρετήσει. Αν φοράτε πρώτα το πουκάμισό σας, κρεμάστε τα στο κέντρο. Δοκιμάστε διάφορους τρόπους μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.


Ένα σπίτι για εμένα

Σε αυτό το άνετο loft μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να χαλαρώσετε. Τα αγαπημένα σας αντικείμενα μπορείτε να τα έχετε σε εμφανή σημεία και τα υπόλοιπα να τα τοποθετήσετε σε κλειστούς χώρους αποθήκευσης. Έτσι, θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας αλλά θα είναι και λειτουργικό.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.