Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Απρόσμενοι επισκέπτες στο σπίτι

Ξαφνική επίσκεψη; Ηρεμία! Αφήστε την πόρτα ανοιχτή, στοιβάξτε τα ποτήρια και απολαύστε τον αυθορμητισμό…


Αφεθείτε ελεύθεροι

Μερικά από τα αγαπημένα πάρτι του Κωστή και της Άννας είναι τα απρογραμμάτιστα. «Θα έχουμε καλεσμένους για brunch και θα μείνουν στο σπίτι μέχρι το απόγευμα για ποτό,» λέει ο Κωστής. Το χειμώνα συνήθως το επίκεντρο της παρέας είναι ο καναπές. Αν δεν έχετε τα ίδια ποτήρια για όλους τους καλεσμένους, κάνετε συνδυασμούς.

KALLNA Ποτήρια, 6 τεμ.

Φτιάξτε έναν ζεστό χώρο

Ένα καθιστό δείπνο σε μία τραπεζαρία δεν ταιριάζει σε όλους. Σερβίρετε σνακ και βάλτε την μουσική που αρέσει στους φίλους σας. «Αν ο οικοδεσπότης είναι αγχωμένος, το νιώθουν οι καλεσμένοι. Αυτό που έχει σημασία είναι η παρέα,» λέει ο Κωστής. Για να καθίσουν οι καλεσμένοι τους, φέρνουν καρέκλες από άλλα δωμάτια και βάζουν μαξιλάρια και πουφ στο πάτωμα.


«Μου αρέσει η έκπληξη του κουδουνιού. Για εμάς, η οικογένεια και οι φίλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Έχει πλάκα όταν δεν μας ενημερώνουν ότι θα έρθουν!»

Κωστής

FLIMRA Ποτήρι κρασιού

Καθιστικό – το επίκεντρο του σπιτιού

«Πάντα θέλαμε έναν μεγάλο καναπέ για να μπορούν να έρχονται οι φίλοι μας,» λέει ο Κωστής. Με αφαιρούμενα καλύμματα που πλένονται δεν θα ανησυχείτε μήπως λερωθούν από ποτό ή φαγητό. «Θέλω οι καλεσμένοι μας να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.