Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ζωγραφίστε τις πετσέτες φαγητού και δώστε τους στιλ

Θέλετε να δώσετε το δικό σας στιλ στη διακόσμηση του τραπεζιού; Βάλτε μία πινελιά στις λευκές πετσέτες και θα τις απογειώσετε. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να διακοσμήσετε τις πετσέτες σας με στένσιλ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας

GULLMAJ Πετσέτα φαγητού, 2 τεμ.

Βήμα 1ο Κάντε ένα σχέδιο στην κόλλα χαρτί. Σκεφτείτε μεγάλα σχέδια. Εμείς σχεδιάσαμε ένα διαμάντι που είναι σχετικά εύκολο και ταιριάζει στο στιλ του τραπεζιού. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μαρκαδοράκι και σχεδιάστε με παχιές γραμμές για να είναι πιο ευδιάκριτες.

APTITLIG Επιφάνεια κοπής

Βήμα 2ο Τοποθετήστε την διαφάνεια πάνω στο ξύλο κοπής και βάλτε από πάνω το χαρτί με το σχέδιο. Με το κοπίδι κόψτε τα περιγράμματα ώστε να κοπεί το χαρτί και η διαφάνεια. Ένας χάρακας θα σας βοηθήσει ώστε να κόβετε ίσια και με το σελοτέιπ θα κρατήσετε μαζί τη διαφάνεια με το χαρτί.


Βήμα 3ο Αφού έχετε κόψει το σχέδιο πάνω στην διαφάνεια, τοποθετήστε την πάνω στην πετσέτα (εμείς την τοποθετήσαμε στην γωνία για να αναδείξουμε το γεωμετρικό σχήμα του διαμαντιού). Βάλτε λίγο χρώμα για ύφασμα σε ένα μπολ και με το πινέλο περάστε μερικές στρώσεις πάνω από την διαφάνεια ώστε να αποτυπωθεί το σχέδιο στην πετσέτα. Αφήστε το να στεγνώσει και είναι έτοιμο!

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πουληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.