Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Φθινοπωρινή ανανέωση, μέρος ΙI

Πάρτε μία ιδέα από τις τάσεις του φθινοπώρου και ανανεώστε το σπίτι σας. Εδώ θα εμπνευστείτε σχετικά με τα υλικά και τον σχεδιασμό.

GLADOM Τραπέζι - δίσκος

Ζεστή ατμόσφαιρα

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων IKEA, Elin Hermansson, μας προτείνει τις τάσεις του φετινού φθινοπώρου: «Επιλέξτε έπιπλα με λιτό σχεδιασμό και από φυσικά υλικά που θα έχουν μία πινελιά πολυτέλειας και κάντε το καθιστικό σας τον πιο αναπαυτικό και ζεστό χώρο για αυτό το φθινόπωρο.»


Έντονα στοιχεία

Προσθέστε σκούρα χρώματα για να δώσετε ένα μοντέρνο στιλ. Το παν είναι τα έντονα υφάσματα, το σκούρο ξύλο και τα σκοτεινά χρώματα και το καθιστικό σας θα έχει κάτι από χειμώνα.


«Οι νέες τάσεις είναι για να σας εμπνέουν και να τις προσαρμόζετε στις δικές σας ανάγκες και στο δικό σας σπίτι. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.»

Elin Hermansson, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρωνΠερισσότερες ιδέες στο μέρος Ι


Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.