Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Έξυπνα παιχνίδια για τους καλεσμένους σας

24-Δεκ-2018
Έχουμε μερικές ιδέες για να περάσουν όμορφα οι καλεσμένοι σας όσο εσείς ετοιμάζετε το σερβίρισμα. Εκτός από αυτό, θα περάσουν και χρόνο μαζί διασκεδάζοντας.
Έξυπνα παιχνίδια για τους καλεσμένους σας
1. Αν οι καλεσμένοι σας γνωρίζονται για πρώτη φορά, γιατί να μην παίξουν ένα παιχνίδι; Φτιάξτε ένα παιχνίδι μνήμης τοποθετώντας κάτω από 2 σουβέρ το όνομα και την φωτογραφία κάθε καλεσμένου. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι όλοι οι καλεσμένοι θα θυμούνται τα ονόματα των υπολοίπων και θα χρησιμοποιήσετε και τα σουβέρ κατά τη διάρκεια του δείπνου.
2. Βάλτε όσους πιάνουν τα χέρια τους να διακοσμήσουν το δικό τους ποτήρι κρασιού. Θα βρείτε όλα τα χαρτικά που χρειάζεστε.
3. Στρώστε μαζί το τραπέζι. Αφήστε τους καλεσμένους σας να σας βοηθήσουν στο στρώσιμο του τραπεζιού. Αν οι καρέκλες είναι στοιβαζόμενες, μπορείτε να τις αποθηκεύετε εύκολα μέχρι την επόμενη φορά που θα έχετε καλεσμένους.
Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: