Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Ήρθε η άνοιξη, ώρα για πικ νικ

05-Απρ-2019
Ήρθε η ώρα να φτιάξετε το καλάθι με τα τρόφιμα και τα ποτά, να μαζέψετε τους αγαπημένους σας φίλους και να βγείτε έξω. Φτιάξαμε και σας προτείνουμε 3 πικ νικ σετ με ανοιξιάτικη διάθεση.
Ήρθε η άνοιξη, ώρα για πικ νικ

Αφορμή για μία γιορτή

Πολλές φορές ένα καλάθι για πικ νικ είναι ωραίο, αλλά δεν είναι τόσο λειτουργικό. Σας προτείνουμε μία τσάντα που είναι πρακτική και χωράει όλα όσα χρειάζεστε. Τα δοχεία τροφίμων θα σας βοηθήσουν να μεταφέρεται το φαγητό, αλλά θα βάλουν και χρώμα στην γιορτή σας.

Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο

Αναθέστε σε κάθε καλεσμένο να κάνει κάτι. Προτείνετέ τους να φέρουν τη μουσική, τα μαξιλάρια, τα ποτά ή το φαγητό. Πριν καν το καταλάβετε, το πικ νικ θα είναι έτοιμο.

Ένα μικρό μουσικό φεστιβάλ

Δεν είναι ανάγκη να πάτε για camping για να απολαύσετε στιγμές κάτω από μία σκηνή. Τοποθετήστε ένα σχοινί στους κορμούς δύο δέντρων και κρεμάστε ένα ύφασμα. Φέρτε φαγητό, αναψυκτικά και ένα επαναφορτιζόμενο φωτιστικό LED εξωτερικού χώρο και στρώστε κάτω ριχτάρια και μαξιλάρια. Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι να παίζει και απολαύστε την ηρεμία.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: