Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ήρθε η άνοιξη, ώρα για πικ νικ

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε το καλάθι με τα τρόφιμα και τα ποτά, να μαζέψετε τους αγαπημένους σας φίλους και να βγείτε έξω. Φτιάξαμε και σας προτείνουμε 3 πικ νικ σετ με ανοιξιάτικη διάθεση.LUSTIGT παιχνίδι τροχός της τύχης

Αφορμή για μία γιορτή

Πολλές φορές ένα καλάθι για πικ νικ είναι ωραίο, αλλά δεν είναι τόσο λειτουργικό. Σας προτείνουμε μία τσάντα που είναι πρακτική και χωράει όλα όσα χρειάζεστε. Τα δοχεία τροφίμων θα σας βοηθήσουν να μεταφέρεται το φαγητό, αλλά θα βάλουν και χρώμα στην γιορτή σας.


KLUNKA Τσάντα για άπλυτα

Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο

Αναθέστε σε κάθε καλεσμένο να κάνει κάτι. Προτείνετέ τους να φέρουν τη μουσική, τα μαξιλάρια, τα ποτά ή το φαγητό. Πριν καν το καταλάβετε, το πικ νικ θα είναι έτοιμο.


EMMIE ROS Ύφασμα με το μέτρο

Ένα μικρό μουσικό φεστιβάλ

Δεν είναι ανάγκη να πάτε για camping για να απολαύσετε στιγμές κάτω από μία σκηνή. Τοποθετήστε ένα σχοινί στους κορμούς δύο δέντρων και κρεμάστε ένα ύφασμα. Φέρτε φαγητό, αναψυκτικά και ένα επαναφορτιζόμενο φωτιστικό LED εξωτερικού χώρο και στρώστε κάτω ριχτάρια και μαξιλάρια. Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι να παίζει και απολαύστε την ηρεμία.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.