Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα οργανωμένο υπνοδωμάτιο

Τακτοποιήστε το υπνοδωμάτιό σας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης. Ακόμη και μικρές αλλαγές, θα φέρουν την ανανέωση. Δείτε παρακάτω πως η Σταυρούλα κρατάει το υπνοδωμάτιό της σε τάξη με μία ντουλάπα.

FROSTA Σκαμπό
DAGGRUTA Κάλυμμα μαξιλαριού

Ήρεμος ύπνος

Αποφύγετε την αναστάτωση και εστιάστε την χαλάρωση με απαλά υφάσματα σε ήρεμους τόνους. «Επέλεξα ένα μεγάλο και αφράτο πάπλωμα για να δίνει το κρεβάτι την αίσθηση της πολυτέλειας,» λέει η Σταυρούλα. Για να δώσει χρώμα στο υπνοδωμάτιο, επιλέγει διακοσμητικά μαξιλάρια σε διάφορα χρώματα και μοτίβα. «Ένα σκαμπό μπορεί να λειτουργήσει και σαν κομοδίνο. Με βοηθάει να κρατάω τον χώρο τακτοποιημένο.»


«Θέλω το κρεβάτι μας να είναι απλό. Δίνει την αίσθηση κρεβατιού από ξενοδοχείο χωρίς πολλά πράγματα ή διακοσμητικά μαξιλάρια. Είναι ένας χώρος που με χαλαρώνει.»

Σταυρούλα

LISABO Γραφείο
IKORNNES Επιτραπέζιος καθρέφτης


Πρωινή προετοιμασία

Επιλέξτε απλά έπιπλα. Η Σταυρούλα διάλεξε ένα γραφείο που ταιριάζει δίπλα από το παράθυρο και την βοηθάει να ετοιμάζεται κάθε πρωί. «Στο συρτάρι βάζω τα καλλυντικά μου για να μην φαίνονται και πάνω στο γραφείο έχω τα κοσμήματά μου.» Το σκαμπό μπορείτε να το βάζετε κάτω από το γραφείο για να μην πιάνει χώρο. Μία ωραία πινελιά είναι τα φυτά στο παράθυρο που θα διακοσμήσουν τον χώρο αλλά θα δώσουν και την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε.


«Ενώ μου αρέσει να κάνω συλλογές, μου αρέσει και η μίνιμαλ αισθητική. Για αυτό, θέλω να έχω αποθηκευτικές λύσεις, για να κρύβω τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιώ.»

Σταυρούλα


Αποθήκευση στα μέτρα σας

Οι προσαρμοσμένες λύσεις αποθήκευσης σας βοηθούν να βάλετε σε τάξη όλα σας τα αντικείμενα. «Μου αρέσει η μόδα και το Σύστημα Ντουλαπών PAX χωράει όλα μου τα ρούχα και τα αξεσουάρ» λέει η Σταυρούλα. Όταν μετακομίσαμε και μπήκαν όλα τα πράγματα στη θέση τους, ήμουν τόσο χαρούμενη. Η τάξη μου προκαλεί ηρεμία.»


Ντουλάπα για τις δικές σας ανάγκες

Φτιάξτε το σύστημα ντουλαπών ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και να διευκολύνει την καθημερινότητά σας. «Πρόσφατα αλλάξαμε το εσωτερικό τις ντουλάπας με μικρά αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια,» λέει η Σταυρούλα. «Τώρα έχουμε όλα τα απαραίτητα για την οργάνωση ντουλάπας και υπάρχει χώρος και για τον άντρα μου και για εμένα.»


«Τα πολλά αντικείμενα στο σπίτι και η ακαταστασία μου προκαλούν άγχος και εκνευρισμό. Με την σωστή αποθήκευση μπορώ να χαλαρώνω, χωρίς να υπάρχει κάτι που μου αποσπά την προσοχή.»

Σταυρούλα


Χρώματα για ζεστή ατμόσφαιρα

«Το υπνοδωμάτιό μας ήταν ο πρώτος χώρος που ανακαινίσαμε,» λέει η Σταυρούλα. «Το είχαμε βάψει λευκό και γκρι αλλά όσο περνούσε όμως ο καιρός, ήθελα χρώμα και έτσι το βάψαμε μπλε. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και με την ατμόσφαιρα που έδινε στον χώρο. Προσθέσαμε και μερικές λευκές λεπτομέρειες στη διακόσμηση – μας αρέσει αυτή η αντίθεση.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.