Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Μεταφέρουμε το σαλόνι μας έξω

01-Ιουλ-2017
Αν είστε τόσο τυχεροί ώστε να έχετε μπαλκόνι, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε τέλειο. Είναι κάτι παραπάνω από ένας χώρος για να απολαμβάνετε τον ήλιο. Είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο σε εξωτερικό χώρο, που μπορείτε να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο θέλετε.
Μεταφέρουμε το σαλόνι μας έξω
Όταν έχει καλό καιρό, τα περισσότερα πράγματα μπορείτε να τα κάνετε έξω. Από το να φάτε μέχρι και να δουλέψετε ή να παίξετε με τα παιδιά σας. Ένα ωραίο, μεγάλο τραπέζι σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε έξω, στον καθαρό αέρα ό,τι θέλετε. Τραβήξτε μια καρέκλα, φωνάξτε όλη την οικογένεια και πάρτε ένα σνακ. Ή όπως το λέμε στα Σουηδικά, fika.

Η συμβουλή μας

Ψάχνετε για λίγη χαλάρωση; Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πολυθρόνα, μία ομπρέλα για να μη ζεσταίνεστε και πολλά φυτά.

«Κατάλαβα ότι ο κατάλληλος τρόπος για να εκμεταλλευτείς το μπαλκόνι σου είναι να δημιουργήσεις ξεχωριστούς χώρους για διαφορετικές δραστηριότητες. Έτσι το μπαλκόνι μοιάζει με τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σου.»
Lina Aldén, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων

Ξέρετε τι είναι καλύτερο από το να τρώτε έξω; Το να μαγειρεύετε έξω. Σχεδιάστε μία κουζίνα, μεταφέρετε την έξω και προετοιμάστε το φαγητό. Εμπιστευτείτε μας, είναι σούπερ χαλαρωτικό και θα είστε παρόν στις συζητήσεις των φίλων σας, όπως γίνεται όταν μαγειρεύετε στην κουζίνα σας.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: