Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Αλλάξτε τον τρόπο που αποθηκεύετε τα αντικείμενά σας

Η ιδέα της αποθήκευσης είναι μία απλή διαδικασία. Τα αντικείμενά σας, ένας χώρος να τα τοποθετήσετε και αυτό ήταν! Εδώ θα βρείτε ιδέες και λύσεις ώστε οι αποθηκευτικοί σας χώροι εκτός από λειτουργικοί, να έχουν στιλ και να εκφράζουν την προσωπικότητά σας.

BILLY Βιβλιοθήκη
1. Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ για να αναδείξετε και το προσωπικό σας γούστο. Προτιμάμε ιδιαίτερα την ανοιχτή αποθήκευση όπως το Σύστημα BILLY για να φτιάξετε μία μικρή έκθεση με κάδρα, βιβλία και προσωπικά σας αντικείμενα. Αν υπάρχουν πράγματα που θέλετε να κρύψετε, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια.IVAR Ντουλάπι
2. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ. Η σχεδιάστριά μας, Therese Ericsson, απογείωσε το Σύστημα IVAR φτιάχνοντας μία τοιχογραφία. Το Σύστημα IVAR έχει ακατέργαστη και λεία επιφάνεια και μπορείτε πολύ εύκολα να το βάψετε.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.