Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας

26-Σεπ-2018
Το τέλος του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσετε την ντουλάπα σας. Να αποφασίσετε τι πρέπει να αποθηκευτεί για την επόμενη χρονιά και τι πρέπει να δώσετε. Γιατί να μην δωρίσετε τα παλιά σας ρούχα και αντικείμενα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και να κάνετε μία πράξη αγάπης;
Πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας

Κρατήστε μόνο ό,τι χρειάζεστε

Μια ευρύχωρη ντουλάπα δεν χρειάζεται απαραίτητα και πολύ χώρο. Το σημαντικό είναι πως θα την αξιοποιήσετε. Για παράδειγμα, να αποθηκεύετε σωστά τα ρούχα εκτός εποχής, τα άπλυτα και τα πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Ένας συνδυασμός από άγκιστρα, ράφια και κουτιά

Αν και αλλάζουν οι εποχές, κάποια πράγματα τα χρειαζόμαστε όλον τον χρόνο. Αν χρησιμοποιήσετε άγκιστρα, κρεμάστε τα αντικείμενα της εποχής και οργανώστε τα ράφια και τα κουτιά με τέτοιο τρόπο ώστε να τα φτάνετε εύκολα. Όσο πιο συχνά τα χρειάζεστε, τόσο πιο εύκολη να είναι η πρόσβαση σε αυτά.

Ταξινομείστε ό,τι χρησιμοποιείτε κάθε μέρα

Είτε είναι πράγματα που πρέπει να δώσετε είτε είναι τα άπλυτα, καλό είναι τα ρούχα να είναι ταξινομημένα. Εξοικονομήστε χώρο στην ντουλάπα με μερικούς σάκους για τα άπλυτα. Μπορείτε να τοποθετείτε είτε ρούχα που σκοπεύετε να δωρίσετε είτε να διαχωρίσετε τα λευκά από τα χρωματιστά.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: