Καλοκαιρινό αναψυκτικό με Σαμπούκο
6 μερίδες, Προετοιμασία: 6 ώρες
ΥΛΙΚΑ:
- Πολλά παγάκια
- 300ml σιρόπι σαμπούκο DRYCK
- 20-30 φύλλα μέντας
- 400ml τζίντζερ έιλ
- 2 μπουκάλια ανθρακούχου αναψυκτικού με γεύση κόκκινο μύρτιλλο ISKUB
- 1 λεμόνι
- 1 λάιμ
- Λεπτές φέτες ραβέντι για διακόσμηση (προαιρετικό)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Κόβουμε το λάιμ και το λεμόνι σε λεπτές φέτες.
- Βάζουμε πρώτα τον πάγο και μετά το σιρόπι σαμπούκο DRYCK FLÄDER σε μία μεγάλη κανάτα με χωρητικότητα τουλάχιστον 2,5 λίτρα. Κόβουμε τα φύλλα μέντας με το χέρι και τα βάζουμε στο μείγμα. Προσθέτουμε το τζίντζερ έιλ μαζί με το αναψυκτικό με γεύση κόκκινο μύρτιλλο ISKUB και ανακατεύουμε προσεκτικά.
- Προσθέτουμε το λεμόνι και το λάιμ και γαρνίρουμε με λεπτοκομμένο ραβέντι.