Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Λευκά Είδη

Λευκά είδη για απαλότητα και ζεστασιά

Ένας χώρος γίνεται δικός σας μέσα από τα λευκά είδη που επιλέγετε. Με ένα χαλί στα αγαπημένα σας χρώματα, με κουρτίνες που ίσως ράψατε μόνοι σας ή με καινούρια λευκά είδη για το κρεβάτι που δίνουν μια νέα εμφάνιση στο υπνοδωμάτιο. Σπίτι είναι ο χώρος που μας προσφέρει άνεση και ζεστασιά.

Παρασυρθείτε με μοτίβα από λουλούδια

Η νέα σεζόν είναι γεμάτη λουλούδια! Θα τα βρείτε σε νέα καλύμματα για καναπέδες και πολυθρόνες, όπως και σε μικρότερα προϊόντα όπως το κάλυμμα μαξιλαριού LEIKNY.
Ολοκληρώστε την εικόνα του καναπέ ή του κρεβατιού σας με τα νέα μας μαξιλάρια. Το κάλυμμα μαξιλαριού ELDTÖREL είναι εμπνευσμένο από έναν πίνακα της φύσης και το γκρι μαξιλάρι HARÖRT είναι φτιαγμένο από ανανεώσιμο ραμί.

Νέα προϊόντα από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET!

Στην ΙΚΕΑ μας αρέσει να συνδυάζουμε την καινοτομία με τη βιωσιμότητα. Οι κουρτίνες HANNALENA και το χαλάκι εισόδου MEJLS είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, μειώνοντας την κατανάλωση νέων πρώτων υλών και δημιουργώντας όμορφα, λειτουργικά προϊόντα για το σπίτι.

Ολοκληρώστε το φυσικό ύφος του χώρου σας

Δημιουργήστε ένα φυσικό στιλ με το κάλυμμα μαξιλαριού και το ριχτάρι JOFRID, φτιαγμένα από βαμβάκι και λινό, τα οποία έχουν βαφτεί με έναν πιο φυσικό τρόπο.
ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Προτάσεις για τα Λευκά Είδη

Τροφή για σκέψη

Εδώ μπορείτε να δείτε χώρους που έχουμε φτιάξει για εσάς είτε για να τους κάνετε δικούς σας είτε για να πάρετε ιδέες και να τις προσαρμόσετε με οποίο τρόπο σας αρέσει και ταιριάζει στο σπίτι σας.

Δείτε περισσότερα

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: