Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Νέο πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα

Δάνειο στη στιγμή

Τώρα μπορείτε να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα και να καλύψετε κάθε ανάγκη του σπιτιού σας ακόμη και εάν δεν διαθέτετε τα απαραίτητα μετρητά.

Κάνετε αίτηση στο ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι και η τράπεζα θα εγκρίνει το αίτημά σας για χρηματοδότηση άμεσα.

χωρίς κάρτα

άμεση έγκριση

με επιτόκιο 9,9%

Βήμα βήμα το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα

 Tι είναι το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα;

• Eίναι δάνειο από συνεργαζόμενη τράπεζα που το χορηγεί μετά από έγκριση.
• Καλύπτει το συνολικό κόστος αγοράς επίπλων, οικιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών που εξοφλούνται στην ΙΚΕΑ*
• Η χρήση του δανείου μπορεί να γίνει μόνο για αγορές με απόδειξη λιανικής πώλησης.
• Το δάνειο κυμαίνεται από 250€ μέχρι 15.000€ ανάλογα με την αγορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
• Το επιτόκιο χορηγήσεων είναι σταθερό, 9,9% (συμπεριλαμβανομένης της εισφοράς του Ν.128/75, σήμερα 0,60%) και παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.
• Η εξόφληση του δανείου γίνεται σε 6 έως 48 μήνες.
• Για την έκδοση του δανείου απαιτούνται η αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα.**
• Εφόσον εγκριθεί η αίτηση, το δάνειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για αγορές την ίδια ημέρα.



Τι χρόνος απαιτείται για την έγκριση του δανείου;

Η συνεργαζόμενη τράπεζα εγκρίνει το δάνειο μετά από αξιολόγηση της αίτησης με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια.
Η έγκριση πραγματοποιείται σε 3’ για δάνεια μέχρι 2.000€ όλες τις ημέρες και ώρες και σε 20’ για δάνεια πάνω από 2.000€.
Εάν η αίτηση γίνει εντός του Σαββατοκύριακου, σε τραπεζικές αργίες ή μετά τις 19:30 η απάντηση από την Τράπεζα δίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.



Πού εξοφλείται το δάνειο;

Η εξόφληση του δανείου γίνεται στα υποκαταστήματα της συνεργαζόμενης τράπεζας, είτε μέσω e-banking.

Ενδεικτικός Υπολογισμός Δόσης Δανείου

Η τιμή δεν είναι στα σωστά όρια
από 250€ έως 15000€
Το Ενδεικτικό μηνιαίο ποσό μπορεί να είναι από 10€ για να υπολογιστεί η διάρκεια δανείου Το Ενδεικτικό μηνιαίο ποσό δεν μπορεί να είναι μικρότερο απο το το συνολικό ποσό δανείου για να υπολογιστεί η διάρκεια δανείου
μήνες
Η διάρκεια δανείου μπορει να ειναι απο 6 εώς 48 μήνες για να υπολογιστεί το Ενδεικτικό μηνιαίο ποσό Το ελάχιστο ποσό δόσης μπορεί να είναι έως 10€. Επιλέξτε μικρότερη διάρκεια δανείου
Καθαρισμός

Επιτόκιο: 9,9%

Μηνιαία καταβολή δανείου Το ποσό μηνιαίας δόσης είναι ενδεικτικό & θα οριστικοποιηθεί κατά την εκταμίευση της χρηματοδότησης από την συνεργαζόμενη Tράπεζα

{{monthlyLoanPayment}}
για

{{months}}

μήνες

Συνολικό ποσό (με Φ.Π.Α.): €{{totalAmount}}

Όροι & προϋποθέσεις:


* • Ισχύει για τις υπηρεσίες μεταφοράς, συναρμολόγησης και εγκατάστασης κουζίνας με την προϋπόθεση ότι συνδυάζονται στην ίδια παραγγελία με τα προϊόντα. Εξαιρούνται τα Κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ.
** • Για δάνεια άνω των 2.000€ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.
• Για την αίτηση δανείου, βασική προϋπόθεση είναι το ελάχιστο ατομικό εισόδημα να είναι άνω των 7.000€. Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται εγγυητής.
• Εφόσον εγκριθεί το δάνειο, εισπράττεται εφάπαξ με την 1η δόση ποσό διαχειριστικών και λειτουργικών εξόδων, το οποίο ανέρχεται στα 25€.
• Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος δεν είναι εφικτή η επιστροφή των χρημάτων της αγοράς. Εφόσον είναι εντός 40 ημερών μπορεί να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος ή να γίνει αποπληρωμή του δανείου, σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική αλλαγών και επιστροφών ΙΚΕΑ. Απαραίτητη είναι η απόδειξη αγοράς.

• Το δάνειο καταναλώνεται σε μία συναλλαγή εφάπαξ.
• Το δάνειο δεν καλύπτει αγορές από το Εστιατόριο IKEA, το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων IKEA και το IKEA Βistro. Δεν καλύπτει επίσης την αγορά δωροκαρτών.
• Το συνολικό ετήσιο πραγματικό ποσοστό επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ) ανέρχεται σε ποσοστό 11,83%. Παράδειγμα: το προαναφερόμενο ποσοστό του ΣΕΠΠΕ ισχύει για χρηματοδότηση 1.000€ και καταβολή 48 μηνιαίων δόσεων.
• Από το πρόγραμμα εξαιρείται το κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς.
• Σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες τα καταστήματα IKEA Αεροδρόμιο, ΙΚΕΑ Κηφισός και το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών IKEA Πάτρα θα παραμείνουν κλειστά και εξαιρούνται για το χρονικό αυτό διάστημα από το πρόγραμμα.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 10:00-20:00 καθημερινά και μέχρι τις 19:00 το Σάββατο.

Σημ.: Για τις ανοιχτές Κυριακές το ωράριο που λειτουργεί ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος είναι 11:00-19:00.

Ενημερωθείτε για τις επίσημες αργίες και τις Κυριακές που είμαστε ανοιχτά στο πεδίο «Καταστήματα» στο www.IKEA.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας.

*Για την εξυπηρέτηση σας στα κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ επικοινωνήστε με το εκάστοτε κατάστημα.

Επικοινωνία

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών IKEA:
801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό)

210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό)

Η χρέωση γίνεται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας.