Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
BYGGLEK, σετ τουβλάκια LEGO®, 201 τεμ., 204.368.88

BYGGLEK σετ τουβλάκια LEGO®, 201 τεμ.

204.368.88

€ 14,99
70 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 19 cm
Πλάτος: 14 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.19 kg
Μεικτό βάρος: 0.26 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.9 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι κάνει το σπίτι και τον κόσμο μας καλύτερο. Γι' αυτό και δημιουργήσαμε τα BYGGLEK-κουτιά και τουβλάκια που είναι ιδανικά για παιχνίδι, κάθε μέρα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε προσεκτικά, με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για ηλικίες από 5 ετών και πάνω. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ - μικρά τεμάχια. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Περιέχει: 200 τουβλάκια LEGO σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη, καθώς και 1 πρακτικό εργαλείο. Τα κουτιά BYGGLEK με καπάκι πωλούνται χωριστά.
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μία συσκευασία γεμάτη όρεξη για παιχνίδια και 200 τουβλάκια σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη μαζί με ένα πρακτικό εργαλείο. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και αρχίστε να χτίζετε: οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.Χρειάζεστε μήπως έμπνευση για να ξεκινήσετε; Τότε κοιτάξτε στον φάκελο που περιλαμβάνεται. Σίγουρα θα βρείτε ιδέες που θα ενεργοποιήσουν την όρεξή σας για παιχνίδι, είτε σας αρέσουν τα έπιπλα, τα ζώα ή τα οχήματα.
Με το μικρό πορτοκαλί εργαλείο, που ξεχωρίζει τα ενωμένα τουβλάκια LEGO, θα είναι πιο εύκολο να συνδέσετε και να αφαιρέσετε εκείνα τα τουβλάκια που σας δυσκολεύουν.Συνδυάζεται ιδανικά με τα κουτιά BYGGLEK με καπάκι. Σας δίνει μία έξυπνη λύση αποθήκευσης που μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κάτι περισσότερο και μεγαλύτερο, αλλά και να δείξετε τις δημιουργίες σας.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern