Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
NYVATTNET, μπαταρία κουζίνας, 604.896.34

NYVATTNET μπαταρία κουζίνας

604.896.34

€ 99,00
495 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 40 cm
Μήκος: 20 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 53 cm
Πλάτος: 26 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.17 kg
Μεικτό βάρος: 1.68 kg
Ακαθάριστος όγκος: 7.1 l
Υλικό
Υλικό
Σώμα:
Ορείχαλκος, Επιχρωμιωμένο Ψευδάργυρος, Επιχρωμιωμένο
Στόμιο: Ορείχαλκος, Ορείχαλκος, Επιχρωμιωμένο
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτός ο μείκτης βοηθά στη μείωση της χρήσης νερού και ενέργειας - έτσι εξοικονομείτε και χρήματα από τους λογαριασμούς σας. Ο ψηλός βραχίονας είναι πρακτικός για να καθαρίζετε κατσαρόλες και η ποιότητά του είναι εγγυημένη, για πολλά χρόνια χρήσης.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Για να αφαιρέσετε μεγαλύτερα υπολείμματα αλάτων - χρησιμοποιήστε αραιωμένο, τυπικό λευκό ξύδι και ξεπλύνετε με νερό. Καθαρίστε με ένα μαλακό νωπό πανί, χρησιμοποιώντας μόνο νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Μη χρησιμοποιείτε οξειδωτικές σκόνες, σύρμα, αποσκληρυντικούς παράγοντες ή ένα απορρυπαντικό που είναι οξύ ή περιέχει οινόπνευμα ή άλλο οξειδωτικό.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ελεγμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα για το μηχανισμό, την ποιότητα και την ασφάλεια. Αυτή η μπαταρία χρησιμοποιείται σε συστήματα νερού υψηλής πίεσης. Έχει δοκιμαστεί σε λειτουργία μέγιστης πίεσης 10 bar (1000 kPa). Προτεινόμενο εύρος λειτουργίας πίεσης 1.0 – 5.0 bar (100 kPa – 500 kPa). Αν δεν είστε σίγουροι όσον αφορά την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία. Η εγκατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς οικοδόμησης και ύδρευσης. Τοποθετείται σε μία οπή 35 mm σε έναν πάγκο/νεροχύτη μέγιστου πάχους 50 mm. Για να κάνετε μια τρύπα για τον μείκτη της κουζίνας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σετ εργαλείων FIXA. Πωλείται χωριστά. Περιλαμβάνεται το εξάρτημα για εξοικονόμηση νερού και ενέργειας (8 l/λεπτό), για συστήματα υψηλής πίεσης. Περιλαμβάνονται σωλήνες σύνδεσης μαζί με εξάρτημα σύνδεσης 3/8". Μήκος σύνδεσης: 35 cm. Περιλαμβάνεται το εργαλείο για την εύκολη εγκατάσταση της μπαταρίας στη θέση της. Μέγιστη θερμοκρασία σύνδεσης ζεστού νερού: 80°C. Συνιστώμενη θερμοκρασία: 65°C. Τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για να παρατείνουν τη ζωή του προϊόντος σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ΙΚΕΑ στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr. Το περιστρεφόμενο στόμιο έχει ρυθμιστεί σε 360 °, αλλά μπορεί να αλλάξει σε 120 °.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Brickstad/Palleschitz/Petersén
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Ο ψηλός λαιμός σάς διευκολύνει όταν πλένετε τα πιάτα, και ειδικά μεγάλες κατσαρόλες.
Η μπαταρία διαθέτει πολύ ανθεκτικούς κεραμικούς δίσκους που αντέχουν τη μεγάλη τριβή όταν αλλάζετε τη θερμοκρασία του νερού.Ένας αεριστήρας ενσωματωμένος στη μπαταρία διατηρεί τη ροή του νερού στα σωστά επίπεδα ενώ καταναλώνεται λιγότερο νερό κι ενέργεια.
Η επιφάνεια από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο είναι ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Modern