Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
GUNRID, κουρτίνα φίλτρο-αέρα, 2 τεμ., 604.592.22

GUNRID κουρτίνα φίλτρο-αέρα, 2 τεμ.

604.592.22

€ 39,99
195 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (223 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 300 cm
Πλάτος: 145 cm
Βάρος: 1.12 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 38 cm
Πλάτος: 28 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.93 kg
Μεικτό βάρος: 1.01 kg
Ακαθάριστος όγκος: 4.7 l
Υλικό
Υλικό
100 % πολυεστέρας (100% ανακυκλωμένο)
Σύνοψη
Σύνοψη
Η GUNRID αντλεί ενέργεια από το φυσικό φως και μετατρέπει τον μολυσμένο αέρα σε καθαρό. Η κουρτίνα έχει μια επίστρωση ορυκτής προέλευσης και φιλτράρει τον αέρα. Ένας νέος κι απλός τρόπος να καθαρίσετε τον αέρα στο σπίτι σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνει: 2 κουρτίνες.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτή η κουρτίνα καθαρίζει τον αέρα μέσα στο σπίτι χωρίς να χρησιμοποιεί ηλεκτρικά ή περίπλοκα συστήματα φίλτρων.Το ύφασμα της κουρτίνας έχει μία επίστρωση από υλικό με βάση από ορυκτά. Αντιδρά στο φυσικό φως και εξουδετερώνει συστατικά που μολύνουν τον αέρα όπως η ακεταλδεΰδη.
Η κουρτίνα χρησιμοποιεί ενέργεια από το φυσικό φως για να μετατρέψει εναέρια οργανικά μικροστοιχεία σε καθαρό αέρα.Οι κουρτίνες έχουν κατασκευαστεί από 50 ανακυκλωμένα μπουκάλια PET 0,5 l. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η τρέσα σάς διευκολύνει να δημιουργήσετε πτυχώσεις με τα άγκιστρα κουρτίνας RIKTIG.Η τρέσα διαθέτει επίσης κρυφές θηλιές που σας δίνουν τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τη φόδρα απευθείας σε ένα κουρτινόξυλο.
Οι κουρτίνες αφήνουν το φως να περάσει, αλλά προστατεύουν τον ιδιωτικό σας χώρο και έτσι είναι ιδανικές για μία λύση κουρτίνας σε πολλά επίπεδα.Οι διαφανείς κουρτίνες αφήνουν το φως να περάσει, ενώ παράλληλα προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας. Ιδανικές για μία λύση κουρτίνας σε πολλά επίπεδα.