Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SKONAST, στρώμα αφρού για κούνια, 203.554.53

SKONAST στρώμα αφρού για κούνια

203.554.53

€ 79,99
395 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 140 cm
Πλάτος: 70 cm
Πάχος: 8 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 140 cm
Πλάτος: 70 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 3.72 kg
Μεικτό βάρος: 3.90 kg
Ακαθάριστος όγκος: 79.6 l
Υλικό
Υλικό
Επένδυση στρώματος/ Επένδυση στρώματος:
64% πολυεστέρας, 36% βαμβάκι Γέμισμα παπλώματος:
Πολυεστερικές βάτες Εσωτερικό ύφασμα:
Πολυπροπυλαίνιο χωρίς ύφανση Αναπαυτικό υλικό:
Αφρός πολυουρεθάνης υψηλής ελαστικότητας (ψυχρός αφρός) 35 kg/cu.m.
Σύνοψη
Σύνοψη
Τα στρώματα κούνιας μας είναι κατασκευασμένα από ασφαλή και βιώσιμα υλικά. Όλα είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελέγχονται σύμφωνα με αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας. Έτσι, θα κοιμάστε ήσυχοι, όπως και το παιδί σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για λόγους ασφαλείας, είναι σημαντικό το στρώμα να εφαρμόζει τέλεια στην κούνια έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό ενδιάμεσα. Σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τα σεντόνια με λάστιχο IKEA για τις βρεφικές κούνιες. Έχουν διαστάσεις προσαρμοσμένες στα στρώματά μας, που σημαίνει ότι το στρώμα διατηρεί ασφαλές το σχήμα και το μέγεθός του. Κατάλληλο για κούνιες με εσωτερικές διαστάσεις 70x140 cm. Συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 16890, μια απαίτηση που καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης, Comité Européen de Normalisation (CEN). Πλύνετε το κάλυμμα ανάποδα με το φερμουάρ κλειστό.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το εξωτερικό κάλυμμα αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.Ένα σταθερό εσωτερικό κάλυμμα αυξάνει την πυρασφάλεια του στρώματος και σας διευκολύνει να τοποθετείτε το εξωτερικό κάλυμμα μετά το πλύσιμο. Επίσης, εμποδίζει τα παιδιά να βάζουν το περιεχόμενο του στρώματος στο στόμα τους.
Ανακουφίζει από την πίεση χάρη στον αφρό υψηλής ελαστικότητας που προσαρμόζεται στο σώμα του παιδιού σας και παρέχει άνεση και σωστή στήριξη.Το φερμουάρ αυτού του στρώματος έχει μία μικρή θήκη όπου μπορείτε να κρύψετε τον μηχανισμό από τα χεράκια των παιδιών.