Καλώς ήλθατε στην IKEA!

3 ιδέες για να αξιοποιήσετε τα ντουλάπια ΕΚΕΤ

14-Δεκ-2017
Πιστεύουμε πως τα συστήματα ντουλαπιών ΕΚΕΤ είναι πολύ λειτουργικά και μπορείτε με διάφορους συνδυασμούς να τα προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Βρείτε τα πάντα για το σύστημα ΕΚΕΤ εδώ και χρησιμοποιήστε τις διάφορες διαστάσεις και χρώματα.
3 ιδέες για να αξιοποιήσετε τα ντουλάπια ΕΚΕΤ
1. Η πυραμίδα. Ξεκινήστε με μία σειρά από τα ντουλάπια με βάθος 35cm για να έχετε αρκετό χώρο για αποθήκευση. Αφήστε ένα κενό για να βάλετε διάφορες κορνίζες και από πάνω βάλτε διάφορα ντουλάπια με βάθος 25cm στο σχήμα μίας πυραμίδας. Επιλέξτε διάφορα χρώματα.
2. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάντε εντύπωση δημιουργώντας ένα μεγάλο τετράγωνο από ντουλάπια. Διαλέξτε ένα χρώμα για το κέντρο που θα τραβήξει την προσοχή. Στην πρώτη σειρά, βάλτε ντουλάπια με βάθος 35cm για να δημιουργήσετε ένα ράφι.

3. Η αναρριχητική… βιβλιοθήκη. Για να φτιάξετε μία ωραία γωνιά, ξεκινήστε από τη βάση με ντουλάπια βάθους 35cm και τοποθετήστε τα βαριά αντικείμενα. Αφήστε μερικές επιφάνειες άδειες για να βάλετε μερικά μεγάλα αντικείμενα. Σπάστε την μονοτονία δημιουργώντας μία ασύμμετρη κορυφή! Ασφαλίστε όλα τα ντουλάπια στον τοίχο, ακόμη και τη σειρά στη βάση.

Βρείτε τα πάντα για το σύστημα ΕΚΕΤ εδώ.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το!
Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση,
δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: