Καλώς ήλθατε στην IKEA!

4 φθινοπωρινές ιδέες για να ζεστάνουν το σπίτι

18-Οκτ-2018
Νιώστε άνετα αυτό το φθινόπωρο. Το υποδεχόμαστε με φυσικά υλικά, αφράτα υφάσματα και απαλά χρώματα.
4 φθινοπωρινές ιδέες για να ζεστάνουν το σπίτι
Μικρές αλλαγές μπορούν να μετατρέψουν το υπνοδωμάτιό σας στον πιο αρμονικό χώρο. Το άγκιστρο μπαμπού SKUGGIS είναι μία μίνιμαλ πινελιά που θα σας βοηθήσει να ετοιμαστείτε πιο γρήγορα το πρωί για να πάτε στο γραφείο.
Ξεκινήστε αυτή τη σεζόν, ανανεώνοντας τα λευκά σας είδη με χρώματα επηρεασμένα από τη φύση. Οι παπλωματοθήκες και μαξιλαροθήκες JÄTTEVALLMO είναι από 100% βαμβάκι για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.
Όταν ανάβετε ένα κερί στο σπίτι, αμέσως η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ζεστή και αρμονική. Το κηροπήγιο FULLTALIG αποτελείται από 3 τεμάχια και είναι μία ωραία λύση διακόσμησης για την τραπεζαρία ενώ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και χωριστά σε διαφορετικά δωμάτια.
Κρατήστε τις μυρωδιές και τα αρωματικά του καλοκαιριού σε δοχεία για να τα απολαμβάνετε όλο τον χρόνο. Με τα γυάλινα δοχεία IKEA 365+ είναι εύκολο να βλέπετε πότε τελειώνουν τα μυρωδικά σας ώστε να τοποθετήσετε διακοσμητικά για την κουζίνα σας.
Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: