Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένας χώρος για όλη την οικογένεια

Ακόμα και ένα οικογενειακό σπίτι μπορεί να έχει στιλ και άποψη. Δείτε μερικές ιδέες και εμπνευστείτε.

PLUFSIG Πτυσσόμενη επιφάνεια γυμναστικής

1. Συνδυάστε έντονα χρώματα

Μερικές πινελιές από έντονα χρώματα θα δώσουν μία παιδική αίσθηση στον χώρο. Για παράδειγμα, η πτυσσόμενη επιφάνεια γυμναστικής έχει έντονο χρώμα και διπλώνεται για να μην πιάνει πολύ χώρο. «’Ένας αρμονικός συνδυασμός έντονων και απαλών χρωμάτων θα κάνει το σπίτι σας κατάλληλο και για τα παιδιά και για εσάς,» λέει η διακοσμήτρια Emma Persson Lagerberg που σχεδίασε αυτό το διαμέρισμα μαζί με την διακοσμήτρια Emma Parkinson.

YPPERLIG Τραπέζι μέσης

2. Ένας λειτουργικός χώρος

«Με ένα λειτουργικό σύστημα καναπέδων μπορείτε να φτιάξετε μία ζεστή γωνιά για να χαλαρώνετε μόνοι σας. Όταν θέλετε να καθίσετε με όλη την οικογένεια μετακινήστε τις μονάδες του συστήματος ώστε να υπάρχει χώρος για όλους. Για να χαλαρώνετε περισσότερο, τοποθετήστε τον καναπέ κοντά σε ένα μεγάλο παράθυρο με πολύ φως.»

Δείτε τα συστήματα καναπέδων

STRANDMON Παιδική πολυθρόνα

3. Έπιπλα ιδικά για εκείνα

«Χρησιμοποιήστε έπιπλα κατάλληλα για τα παιδιά για να νιώθουν και εκείνα μέρος της οικογένειας. Διαβάζοντας το βιβλίο τους στη δική τους πολυθρόνα, θα νιώσουν σαν μεγάλοι.»


4. Διακοσμήστε όλοι μαζί

«Αφήστε τα παιδιά να βάλουν τη δική τους πινελιά, όπως για παράδειγμα να επιλέξουν την δική τους καρέκλα για την τραπεζαρία. Η κατάλληλη καρέκλα για τον καθένα κάνει το δείπνο μία ευχάριστη διαδικασία. Μην φοβηθείτε να διαλέξετε καρέκλες με διαφορετικά στιλ. Έτσι, στην τραπεζαρία θα αναδεικνύεται η προσωπικότητα όλης της οικογένειας.»

EKET Ντουλάπι με 4 τμήματα

5. Συνδυάστε διαφορετικούς τύπους αποθήκευσης

«Καλό θα ήταν να μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα τα αντικείμενά σας. Για να το πετύχετε αυτό, επιλέξτε διαφορετικούς τύπους αποθηκευτικών λύσεων. Αναμείξτε διάφορα στιλ, μεγέθη και χρώματα με βάση τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, Στο καθιστικό θα χρειαστείτε ένα έπιπλο αποθήκευσης με χαμηλά και ψηλά ντουλάπια για τα παιδιά και τους μεγάλους αντίστοιχα.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.