Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Καλωσορίστε το φθινόπωρο με στιλ

Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Linda Åhman μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να υποδεχτούμε και εμείς το φθινόπωρο στο σπίτι με τις νέες τάσεις.


Απαλότητα

Αυτό το στιλ έχει να κάνει με την ηρεμία: Σκεφτείτε παλ χρώματα, βελούδο και διάφορα λευκά είδη. Ξεκινήστε με μία απαλή βάση και συνδυάστε διάφορα μαξιλάρια και λευκά είδη σε ήρεμα χρώματα και γραμμές. Συνδυάστε αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε αυτό το στιλ, είναι κάτι απλό. Είναι τόσο εύκολο που θα προσθέσετε απλώς μερικές πινελιές όπως επιτραπέζια φωτιστικά και βάζα για να φτιάξετε μία αρμονική ατμόσφαιρα.
Λευκό και μαύρο

Τολμήστε να φτιάξετε ένα σπίτι που θα αντικατοπτρίζει την ψυχολογία σας. Ξεκινήστε από μία ουδέτερη βάση, όπως ένα ανοιχτόχρωμο έπιπλο και αναδείξτε το προσωπικό σας στιλ με μερικά μαξιλάρια και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και σχέδια από λευκό και μαύρο. Ένας τέλειος τρόπος για να έχει το σπίτι σας το προσωπικό σας στιλ είναι να χρησιμοποιήσετε διάφορα διακοσμητικά και καθημερινά αντικείμενα και να τα τοποθετήσετε σε μία βιτρίνα. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.


«Φανταστείτε ότι είστε ένας καλλιτέχνης και έχετε έναν λευκό καμβά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι αντικείμενα έχετε και να τα συνδυάσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας.»

Linda Åhman, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.