Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Το υπνοδωμάτιο ενός έφηβου

Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, αλλάζουν οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Φτιάξαμε λοιπόν ένα υπνοδωμάτιο για έναν έφηβο που αγαπά την μόδα.

SVÄRTA Σκελετός κρεβατιού - σοφίτα

Ένα δωμάτιο, πολλές ανάγκες

Διαφορετικές γωνίες για διαφορετικές δραστηριότητες βοηθούν να εκμεταλλευτείτε όλο τον χώρο. Τοποθετώντας το γραφείο στη μέση, το παιδί σας θα μπορεί να το αξιοποιεί με πολλές χρήσεις, όπως διάβασμα, ράψιμο, χρόνο στον καθρέφτη και ενημέρωση για τις νέες τάσεις.

RIGGA Καλόγερος

Ανοιχτή ντουλάπα κρυμμένη κάτω από το κρεβάτι

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να χωρέσουν κάτω από ένα κρεβάτι – σοφίτα. Για παράδειγμα, μία ανοιχτή ντουλάπα με αποθηκευτικούς χώρους. Μπορείτε να φτιάξετε έναν χώρο ώστε να διαλέξει το παιδί σας τα ρούχα που θα φορέσει για το σχολείο ή για μία βόλτα.

RIGGAD Φωτιστικό γραφείου LED με ασύρματη φόρτιση

Κομοδίνο για κρεβάτι – σοφίτα

Ένα κρεβάτι – σοφίτα βοηθάει στην χαλάρωση και απομόνωση. Αν μπορεί το παιδί σας να έχει και δίπλα όλα τα απαραίτητα, είναι ιδανικό. Με ένα ράφι στο ύψος του μαξιλαριού, δημιουργείται χώρος για ένα βιβλίο, ένα ξυπνητήρι και ένα φωτιστικό με ασύρματη φόρτιση.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.