Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Η δύναμη του υφάσματος

Σε όλους αρέσει μία ανακαίνιση του σπιτιού, σωστά; Με ποιο τρόπο λοιπόν μπορείτε να πετύχετε μία μεγάλη αλλαγή χωρίς όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χρόνο; Υφάσματα. Δεν πιστεύετε πόσο μεγάλη αλλαγή μπορούν να φέρουν στο σπίτι. Οπότε, παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια.

Μία εύκολη αρχή


Δεν ξέρετε από πού και πώς να ξεκινήσετε; Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας αντικείμενο στο δωμάτιο. Εμείς εμπνευστήκαμε από τα χρώματα αυτού του πίνακα, οπότε ήταν και η βάση για το στιλ που θα δίναμε στο χώρο. Προσθέτοντας μαξιλάρια σε όμορφα χρώματα, το δωμάτιο άλλαξε όψη. 
Συνδυασμοί, συνδυασμοί, συνδυασμοί

PJÄTTERYD Πίνακας, 90x90cm
Το κόλπο για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα με τα υφάσματα; Ταιριάξτε παρόμοια χρώματα και σχέδια αλλά προσπαθήστε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά και υφάσματα για να έχει πιο ενδιαφέρον. Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα. Και εννοείται ότι μπορείτε να κρεμάσετε ακόμη και ένα χαλί στον τοίχο.

Σχήματα και λειτουργικότητα


Τα όμορφα υφάσματα μπορούν να είναι και λειτουργικά και τα λειτουργικά υφάσματα μπορούν να είναι και στιλάτα! Δείτε αυτή την απλή λευκή κουρτίνα. Όλοι ξέρουμε ότι η λειτουργία αυτής της κουρτίνας είναι να κρατά το φως αλλά παρατηρήστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένας χαλαρός κόμπος στο τελείωμα. Ένα χαλί ζεσταίνει το πάτωμα αλλά μπορεί να οριοθετήσει και το χώρο.