Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την πολυαγαπημένη μας μπλε τσάντα

25-Ιουν-2017
Αγαπάμε τη μπλε τσάντα FRAKTA για πολλούς λόγους: ανθεκτικό πλαστικό, καθαρίζεται εύκολα, ελαφριά, οικονομική. Οι χρήσεις της; Άπλυτα, διαλογή απορριμμάτων, μετακόμιση; Δείτε τις δικές μας ιδέες για να κάνετε αυτή την τσάντα πιο λειτουργική.
Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την πολυαγαπημένη μας μπλε τσάντα
1. Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ. Πολλές φορές έχουμε δει οι μπλε τσάντες να είναι λειτουργικές και για είδη κηπουρικής ή ακόμη και για να βάζουν οι μουσικοί τον εξοπλισμό τους. Για αυτό και εμείς φτιάξαμε εύκολα και οικονομικά έναν αποθηκευτικό χώρο στον τοίχο με τσάντες FRAKTA και ζωγραφίσαμε πάνω σε κάθε τσάντα τι θα έχει μέσα.
2. ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΑΣ είναι να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δύο τσάντες για διαχωριστικά. Κόψαμε και ράψαμε μερικές τσάντες για να δημιουργήσουμε ένα γεωμετρικό στιλ. Μέτα τις ισιώσαμε, τις ζωγραφίσαμε και κάναμε μερικές τρύπες ώστε να μπορέσουμε να τις κρεμάσουμε από το σκοινί!
3. ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΓΙΑ ΠΙΚ ΝΙΚ. Θα χρειαστεί να ξέρετε λίγο από ράψιμο, αλλά είναι κατάλληλες για πικνικ αφού οι μπλε τσάντες είναι ανθεκτικές. Χρησιμοποιήσαμε πετσέτες κουζίνας και ένα λεπτό στρώμα για γέμισμα.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: