Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

5 ιδέες για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο καθιστικό σας

Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε; Είναι ένα ζεστό σημείο που θα χουχουλιάζετε με ζεστά σκεπάσματα και άνετα μαξιλάρια ή η μυρωδιά του αγαπημένου σας αρωματικού κεριού;

STOCKHOLM 2017 χαλί χειροποίητο, χαμηλή πλέξη
1. Απομονώστε τον θόρυβο με έναν συνδυασμό από υλικά. «Ξέρετε το αγαπημένο τραγούδι του γείτονά σας απέξω; Απομονώστε τον ήχο και απολαύστε λίγες στιγμές ηρεμίας με διάφορα υφάσματα. Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, τα μαξιλάρια και τα χαλιά θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την ηχορύπανση και θα σας κάνουν να χαλαρώσετε,» λέει η Ελένη.

LUGGA Αρωματικό μεγάλο κερί, 3 τεμ.

2. Αρωματίστε το καθιστικό σας με το δικό σας αγαπημένο άρωμα. Βάλτε σε ένα βάζο τα αγαπημένα σας λουλούδια και μερικά αρωματικά κεριά σε βάσεις. Αυτά τα αρωματικά κεριά έχουν διάρκεια καύσης 30 ώρες. «Το άρωμα των κεριών σίγουρα είναι κάτι που θα σας αποφορτίσει από την ένταση».

Βρείτε όλα τα αρωματικά κεριά εδώ

STOCKHOLM 2017 Χαλί χειροποίητο, χαμηλή πλέξη
3. Συνδυάστε χρώματα. «Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε μοναδικά κομμάτια όπως ένα χειροποίητο χαλί ή ένα κάλυμμα μαξιλαριού με έντονα χρώματα. Απλώς διατηρήστε μία αρμονική παλέτα.» Εμείς διαλέξαμε αποχρώσεις του μπλε με μερικές πινελιές από μουσταρδί και προσθέσαμε μεταλλικά στοιχειά.

STILLHET Βάση για κερί ρεσό

4. Δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με διάφορες μορφές φωτισμού. «Η φλόγα των κεριών μειώνει το στρες». «Ανάψτε μερικά ρεσό.» Θέλετε να καθίσετε αναπαυτικά και να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο; «Φτιάξτε μία ζεστή γωνιά με ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σαλονιού με έντονο φωτισμό.»

Βρείτε όλα τα φωτιστικά σαλονιού εδώ

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε