Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

5 ιδέες για να μπορείτε να διαβάσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού

Είναι απαραίτητο και ίσως δύσκολο να έχετε κάποιον χώρο στο σπίτι που να μπορείτε να εργάζεστε ή να διαβάζετε. Το να βρείτε τον χώρο για να το κάνετε όμως είναι πολύ εύκολο. Σε έναν καναπέ, στην τραπεζαρία ή σε έναν διαμορφωμένο χώρο οπουδήποτε στο σπίτι που θα βοηθήσει εσάς και τα μικρά σας να συγκεντρωθείτε.

SVALNÄS Επίτοιχη σύνθεση χώρου εργασίας

1. Μία επίτοιχη σύνθεση είναι η ιδανική λύση για το καθιστικό. Συνδυάζει τόσο το γραφείο όσο και την αποθήκευση με την διακόσμηση. Με ένα κουτί μπορείτε να τακτοποιήσετε και να κρύψετε όλα τα καλώδια και τους φορτιστές. Τοποθετήστε ένα φωτιστικό με κλιπ για να μην πιάνει χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα συνδυάστε όλα τα διακοσμητικά με το χρώμα του τοίχου.

PÅHL Γραφείο

SKÅDIS Διάτρητος πίνακας
2. Μεγαλώστε μαζί με το γραφείο σας αφού και αυτό αλλάζει ύψος όπως και το παιδί σας. Το πιο ψηλό του ύψος μπορεί να λειτουργήσει και για δικό σας γραφείο! Αποθηκευτικές λύσεις όπως ένας διάτρητος πίνακας και ένα ράφι για κορνίζες θα σας βοηθήσουν να βάλετε μία τάξη. Τα επιτραπέζια φωτιστικά σας βοηθούν να μένετε συγκεντρωμένοι.3. Οποιοδήποτε τραπέζι (ειδικά η τραπεζαρία) μπορεί να μετατραπεί στο ιδανικό γραφείο με μία έξυπνη αποθηκευτική λύση με ροδάκια. Μέσα στα αφαιρούμενα συρτάρια μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά κουτιά και καλάθια για τα μικρά αντικείμενα.

FJÄLLBO Τραπέζι φορητού υπολογιστή

KULLABERG Περιστρεφόμενη καρέκλα


4. Συνδυάστε το υπνοδωμάτιο με τον χώρο εργασίας με ένα μικρό τραπέζι που μετακινείται εύκολα. Επιλέξτε κάποιο που να χωράει το λάπτοπ ή τα βιβλία σας. Μην παραλείψετε το φωτιστικό και την καρέκλα γραφείου, ακόμα και αν θέλετε να εργαστείτε από το κρεβάτι! Βρείτε όλη την γκάμα των επιτραπέζιων φωτιστικών και των τραπεζιών για φορητό υπολογιστή.

SVARTÅSEN Βάση φορητού Η/Υ

KNALLBÅGE Κρεμαστή αποθήκευση για αξεσουάρ


5. Δουλειά από τον καναπέ, από εκεί που χαλαρώνετε. Ίσως έτσι να είστε πιο αποδοτικοί. Μία βάση για λάπτοπ με ρυθμιζόμενο ύψος είναι το κατάλληλο γραφείο που λειτουργεί και σαν τραπέζι μέσης. Βάλτε το φωτιστικό να φωτίζει τον χώρο που διαβάζετε και μία μικρή λύση αποθήκευσης για να έχετε όλα σας τα αντικείμενα. Είναι πρακτική αλλά δεν πιάνει και χώρο.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.