Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Δώστε χρώμα στο καθιστικό και κάνετε την οργάνωση παιχνίδι

Η ομαδοποίηση των αντικειμένων σας γίνεται πιο εύκολη με τον διαχωρισμό χρωμάτων. Εκτός από αυτό, τα χρώματα φτιάχνουν και την διάθεση. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που θα φέρουν την τάξη και το χαμόγελο στο σπίτι σας.

IVAR Ντουλάπι

Ένα χρώμα για τον καθένα

Η αποθήκευση είναι λειτουργική αλλά πρέπει να έχει και λίγο χρώμα για στιλ. Αφήστε κάθε μέλος της οικογένειας να διαλέξει ένα χρώμα και βάψτε το κάθε ντουλάπι στο αγαπημένο τους χρώμα.

SKÅDIS Διάτρητος πίνακας με αξεσουάρ

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός

Ακόμα και το εσωτερικό του ντουλαπιού μπορεί να είναι βασισμένος στις ανάγκες τους. Με έναν διάτρητο πίνακα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλο τα ντουλάπι για να αποθηκεύσετε τα μικρά αντικείμενα. Όταν οι ανάγκες σας αλλάξουν, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αξεσουάρ ή να αφαιρέσετε.

RIBBA Κορνίζα

Τέλος η αταξία

Φτιάξτε μία σύνθεση με κορνίζες από το κάθε μέλος της οικογένειας και γύρω-γύρω το χρώμα που έχει ο διαλέξει ο καθένας. Έτσι, δεν θα μπερδέψουν το ντουλάπι τους.

KUNGSFORS Διχτυωτή τσάντα, 2 τεμ.

Χωρίστε την αποθήκευση στα δύο

Μπορείτε να διαχωρίσετε ακόμα και ένα ντουλάπι, βάφοντας την κάθε πόρτα άλλο χρώμα. Είναι μία λειτουργική λύση και θα δώσει στιλ στο καθιστικό σας. Οι διχτυωτές τσάντες θα σας βοηθήσουν στην αποθήκευση και μεταφορά των αντικειμένων σας.

FULLFÖLJA Ένθετο εξάρτημα για κουτί

Τα πάντα σε τάξη

Ένα σπίτι είναι σε τάξη, όταν υπάρχει συγκεκριμένη θέση για κάθε αντικείμενο. Για πράγματα που χρησιμοποιείτε συχνά (όπως το laptop), φτιάξτε ένα περίγραμμα για να γνωρίζει όλη η οικογένεια την θέση τους.

ENEBY Ηχείο bluetooth

Αφήστε την μουσική (και τα παιδιά) να παίζουν

Κάντε την διαδικασία της οργάνωσης μία πιο διασκεδαστική στιγμή μέσα στη μέρα σας ώστε να θέλουν όλοι να βοηθήσουν. Λίγη μουσική θα κάνει σίγουρα και τα παιδιά σας να θέλουν να συμμετέχουν στο συμμάζεμα του σπιτιού.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.