Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα φοιτητικό σπίτι σε σκούρα χρώματα

Για να κάνετε το φοιτητικό σας σπίτι λιγότερο μπεζ και άχρωμο, χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Δείτε πως προσθέσαμε μερικές σκούρες πινελιές σε αυτό το φοιτητικό σπίτι.


Δώστε έμφαση στα λευκά είδη. Για σκούρες αποχρώσεις, επιλέξαμε γκρι, μπλε και μαύρες πινελιές όπως παπλωματοθήκη, ριχτάρι, χαλί και κουρτίνες. Για να φτιάξουμε έναν ουρανό, βάψαμε ένα ύφασμα σε σκούρο μπλε και μαύρο και τοποθετήσαμε μέσα μία γιρλάντα φωτισμού LED (τα φωτιστικά LED δεν θερμαίνονται). Αποκτήστε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με κουτιά κάτω από το κρεβάτι και μία γωνία ανοιχτής αποθήκευσης.


Η λύση είναι λειτουργικά έπιπλα που μετακινούνται εύκολα και έχουν πολλαπλές χρήσεις. Ένα φωτιστικό δαπέδου για παράδειγμα, θα σας βοηθήσει στο διάβασμα και το μετακινείτε εύκολα δίπλα από το κρεβάτι ή την πολυθρόνα. Ένα διαχωριστικό δωματίου με ροδάκια είναι μία κινούμενη διακόσμηση και αποθηκευτική λύση, στην οποία μπορείτε να βάλτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να κρεμάστε καλάθια για μικρά αντικείμενα.


Θέλετε να κρύψετε ό,τι έχετε στην βιβλιοθήκη; Τοποθετήστε στόρια που ανεβοκατεβαίνουν εύκολα. Δημιουργούν μία αρμονική εικόνα και κρύβουν τα πράγματά σας. Για να τακτοποιήσετε ρούχα, χαρτικά και σνακ, χρησιμοποιείστε διάφορα κουτιά αποθήκευσης και ομαδοποιήστε τα ανά ράφι, είδος και συχνότητα που τα χρησιμοποιείτε για να τα βρίσκετε γρήγορα και εύκολα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.