Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Όσα χρειάζεστε σε έναν χώρο

Εκμεταλλευτείτε όλο σας τον χώρο (είτε είναι μικρός, είτε μεγάλος) με τον καναπέ FLOTTEBO!
Θα γίνει η αγαπημένη σας γωνιά για όλες τις δραστηριότητες… ακόμη και τον ύπνο.


Ένας καναπές για όλα

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο καναπές FLOTTEBO είναι ο κατάλληλος χώρος για φαγητό, χαλάρωση με φίλους ή και μόνοι, πλέξιμο ή όποιο άλλο χόμπι έχετε. Τα μαξιλάρια του μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε αν θέλετε να ξαπλώσετε, να σηκώσετε τα πόδια σας ψηλά ή να κοιμηθείτε. Το περιστρεφόμενο τραπέζι μετατρέπεται στην ιδανική λύση για τα τηλεκοντρόλ, το λάπτοπ ή ακόμη και σαν κομοδίνο.

STUK Κουτί με διαχωριστικά

Ό,τι χρειάζεστε για τον ύπνο

Το βράδυ αυτός ο λειτουργικός καναπές μετατρέπεται σε ένα άνετο κρεβάτι. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι κατάλληλος για τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματα και υπάρχει επιπλέον χώρος κάτω από το κρεβάτι ώστε να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα που δεν θέλετε να φαίνονται όπως τα υλικά για το πλέξιμο ή το ράψιμο, την μάσκα ύπνου, τα ακουστικά και μερικά σνακ για το βράδυ.


«Όταν ένας χώρος είναι μικρός, η επιλογή ενός μεγάλου και λειτουργικού επίπλου μπορεί να είναι η τέλεια λύση. Ο καναπές FLOTTEBO μετατρέπεται στο επίκεντρο του σπιτιού.»

Gretchen Broussard, Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων IKEA


Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.