Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Το φοιτητικό σπίτι ενός καλλιτέχνη

Φανταστείτε το σπίτι σαν έναν λευκό καμβά και αναδείξετε την προσωπικότητά σας (χωρίς να βάψετε τους τοίχους). Δείτε πως προσθέσαμε κάποιες καλλιτεχνικές πινελιές και έξυπνη αποθήκευση σε αυτό το φοιτητικό σπίτι.


Επιλέξτε κλινοσκεπάσματα με χρώματα και μοτίβα και κάνετε το κρεβάτι σας πιο αναπαυτικό με διακοσμητικά μαξιλάρια για να μοιάζει σαν καναπές. Φτιάξτε μία επιφάνεια εργασίας για το πάτωμα με ροδάκια για να κάνετε τις κατασκευές σας και για να κρεμάσετε τα αριστουργήματά σας, χρησιμοποιήστε χρωματιστή κολλητική ταινία ή γάντζους κουρτίνας με κλιπ. Τέλος, αντί για τραπέζι μέσης, αξιοποιήστε την καρέκλα γραφείου.


Προσαρμόστε το γραφείο σας στις δικές ανάγκες. Το τοποθετήσαμε κοντά στο παράθυρο με κουρτίνες για ιδιωτικότητα που επιτρέπουν όμως το φως να μπαίνει στο δωμάτιο. Χρησιμοποιήσαμε την καρέκλα γραφείου με άλλη χρήση (δείτε παραπάνω) και την αντικαταστήσαμε με ένα σκαμπό. Μπορείτε να βάλετε και όλα σας τα χρώματα και τα πινέλα σε ένα κουτί και να το έχετε δίπλα σας.

PAPPIS Χάρτινο κουτί με καπάκι
Ακόμα και αν αγαπάτε τα αντικείμενα που έχετε μέσα στο σπίτι, μπορεί να μην σας αρέσει να τα βλέπετε όλη τη μέρα. Διαλέξτε ένα όμορφο ύφασμα, κρεμάστε το από γάντζους και κρύψτε ό,τι έχετε στα ράφια. (Για να αποφύγετε το ράψιμο, κάντε μερικές μικρές τρύπες για να περάσουν οι γάντζοι.) Μην υποτιμάτε τα χάρτινα κουτιά με καπάκια. Είναι χρήσιμα, έχουν αρκετό χώρο και είναι ιδανικά για το φοιτητικό σπίτι.

RIGGA Καλόγερος
Τα έπιπλα που θα επιλέξετε καλό είναι να είναι λειτουργικά και να έχουν διάφορες χρήσεις. Επιλέξαμε αυτόν τον καλόγερο για τους εξής λόγους: 1) έχει ροδάκια, 2) προσαρμόζεται το ύψος του, 3) έχει ράγα και 4) μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Μπορείτε να κρεμάσετε ρούχα και ό,τι άλλο τοποθετείτε σε κρεμάστρες. Προσθέτοντας και ένα καλάθι, θα έχετε μία ακόμη πρακτική λύση αποθήκευσης για προσωπικά αντικείμενα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.