Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Οργανώστε ένα πικ-νικ μέσα στο σπίτι

Φτιάξτε μία καλοκαιρινή ατμόσφαιρα για να γιορτάσετε το καλοκαίρι ακόμη και αν θα μείνετε στην πόλη.


Γεμίστε τον χώρο με φυτά

Φέρτε τη φύση μέσα στο σπίτι με μερικά φυτά σε γλάστρα – όσο ψηλότερα, τόσο το καλύτερο. Αν δεν είστε καλοί στην κηπουρική μπορείτε να διακοσμήσετε με τεχνητά φυτά. Σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα των καλεσμένων σας. Κάνετε τον χώρο ακόμα πιο ατμοσφαιρικό με μία γιρλάντα φωτισμού LED και υφάσματα πάνω από την τραπεζαρία ώστε να λειτουργούν σαν οροφή.

JOFRID Κάλυμμα μαξιλαριού

Καλέστε τους φίλους σας για ένα διαφορετικό γεύμα

Ξεχάστε την παραδοσιακή τραπεζαρία με τις καρέκλες και στρώστε ένα μεγάλο χαλί και μαξιλάρια για να μπορούν να κάτσουν και να ξαπλώσουν όλοι άνετα. Σερβίρετε όλα τα φαγητά σε ένα τραπέζι μέσης και αφήστε τους αγαπημένους σας να σερβιριστούν μόνοι τους.

FEJKA Τεχνητό φυτό σε γλάστρα

Φτιάξτε μία σύνθεση από λουλούδια

Επιλέξτε πράσινα τεχνητά φυτά για να κάνετε μία σύνθεση, τοποθετήστε τη στο κάτω ράφι του τραπεζιού μέσης και προσθέστε μερικά χρωματιστά λουλούδια για να δώσετε χρώμα. Οι χαρτοπετσέτες μπορούν και αυτές να είναι κομμάτι της διακόσμησης του πικ-νικ. Τυλίξτε τες και τοποθετήστε τες μέσα σε μεγάλα τεχνητά λουλούδια. Μία όμορφη και πρακτική λύση!

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.