Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Το υπνοδωμάτιο ενός έφηβου

05-Μαρ-2019
Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, αλλάζουν οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Φτιάξαμε λοιπόν ένα υπνοδωμάτιο για έναν έφηβο που αγαπά την μόδα.
Το υπνοδωμάτιο ενός έφηβου

Ένα δωμάτιο, πολλές ανάγκες

Διαφορετικές γωνίες για διαφορετικές δραστηριότητες βοηθούν να εκμεταλλευτείτε όλο τον χώρο. Τοποθετώντας το γραφείο στη μέση, το παιδί σας θα μπορεί να το αξιοποιεί με πολλές χρήσεις, όπως διάβασμα, ράψιμο, χρόνο στον καθρέφτη και ενημέρωση για τις νέες τάσεις.

Ανοιχτή ντουλάπα κρυμμένη κάτω από το κρεβάτι

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να χωρέσουν κάτω από ένα κρεβάτι – σοφίτα. Για παράδειγμα, μία ανοιχτή ντουλάπα με αποθηκευτικούς χώρους. Μπορείτε να φτιάξετε έναν χώρο ώστε να διαλέξει το παιδί σας τα ρούχα που θα φορέσει για το σχολείο ή για μία βόλτα.

Όλα υπό έλεγχο

Πρωινή περιποίηση, ράψιμο ρούχων ή απλώς οργάνωση μικρών πραγμάτων. Φτιάξτε την αποθήκευση με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκει ό,τι χρειάζεται γρήγορα και εύκολα.

Κομοδίνο για κρεβάτι – σοφίτα

Ένα κρεβάτι – σοφίτα βοηθάει στην χαλάρωση και απομόνωση. Αν μπορεί το παιδί σας να έχει και δίπλα όλα τα απαραίτητα, είναι ιδανικό. Με ένα ράφι στο ύψος του μαξιλαριού, δημιουργείται χώρος για ένα βιβλίο, ένα ξυπνητήρι και ένα φωτιστικό με ασύρματη φόρτιση.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: