Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Τρόποι για να «φωτίσετε» τις δραστηριότητές σας

Όταν επιλέγετε φωτισμό για το σπίτι σας, αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο να σας αρέσει το φωτιστικό. Είναι ωραίο να φτιάξετε έναν χώρο που θα εξυπηρετεί όλες σας τις ανάγκες και θα τον κάνει πιο άνετο. Σκεφτείτε: Τι κάνετε σε κάθε χώρο του σπιτιού; Πώς ο φωτισμός θα μπορούσε να κάνει ευκολότερη την κάθε σας μέρα; Υιοθετήστε αυτές τις ιδέες:

GLADOM Τραπέζι - δίσκος

1. ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, για αυτό θα πρέπει να έχετε και τον κατάλληλο φωτισμό. Θα χρειαστείτε ένα φωτιστικό που θα σας διευκολύνει όσο «κάθεστε» στο tablet, αλλά ένα φωτιστικό που θα στοχεύει λίγο καλύτερα στο βιβλίο όσο διαβάζετε.2. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, είναι μοναδική στιγμή όταν κάθεστε στο αγαπημένο σας σημείο στο σπίτι και είστε απορροφημένοι στο βιβλίο σας. Είναι δύσκολο όμως να αποφύγετε τις σκιές του φωτός, οι οποίες κουράζουν και τα μάτια. Αν για παράδειγμα είστε δεξιόχειρες, τοποθετείστε το φωτιστικό από την αριστερή πλευρά για να μην δημιουργούνται σκιές.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.