Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Οργάνωση και χαλάρωση στο υπνοδωμάτιο

Φτιάξτε το υπνοδωμάτιο που θα σας κάνει να ηρεμείτε από την καθημερινότητα.

GULVED Κάλυμμα κρεβατιού
Βρείτε τρόπους για να χωρίσετε το υπνοδωμάτιό σας σε ζώνες. Σε αυτό το δωμάτιο ένας καλόγερος ρούχων είναι λειτουργικός για να τοποθετείτε ρούχα αλλά και διάφορα φυτά. Η Νεκταρία για το δωμάτιό της επέλεξε έναν πάγκο αντί για κομοδίνο. «Με αυτόν τον πάγκο έχω χώρο για περισσότερα βιβλία και περιοδικά και με βοηθάει να ακουμπάω τα πράγματά μου για να ετοιμαστώ πιο γρήγορα το πρωί. «Τα υφάσματα, τα έπιπλα, τα χαλιά και τα αξεσουάρ σε γήινα χρώματα έχουν ωραίες υφές και είναι ήρεμα στο μάτι.

GULVED Κάλυμμα μαξιλαριού
Προσθέστε πρακτικές και όμορφες πινελιές σε διάφορα ύψη μέσα στον χώρο. Ένα ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό είναι από μόνο του ένα στοιχείο όπως και ένας χώρος να κρεμάτε τα ρούχα που θα φορέσετε το επόμενο πρωί. Καλάθια σε απαλά χρώματα είναι ιδανικά για τα άπλυτα και για διάφορα αξεσουάρ. «Σκεφτείτε μικρά και όμορφα αντικείμενα που θα κάνουν την ρουτίνα πιο εύκολη,» λέει η Νεκταρία.«Δεν είμαι διακοσμήτρια αλλά πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με το σπίτι,» λέει η Νεκταρία. «Έξυπνη οργάνωση και φύση μέσα στο σπίτι είναι οι αγαπημένες μου ιδέες για να κάνετε τα πρωινά και τα βράδια πιο ξεκούραστα.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.