Καλώς ήλθατε στην IKEA!

3 ιδέες για να χαλαρώσετε τις ημέρες των γιορτών

24-Δεκ-2018
Θεωρούμε ότι τις γιορτές πρέπει να ξεκουραζόμαστε και λίγο, αντί να είμαστε όλοι την ώρα έξω με φίλους. Απολαύστε λίγη ηρεμία λοιπόν.
3 ιδέες για να χαλαρώσετε τις ημέρες των γιορτών
1. Φτιάξτε γωνιές χαλάρωσης με την βοήθεια ενός καναπέ - κρεβάτι με ελεύθερα μαξιλάρια πλάτης, κουβέρτες και ριχτάρια και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Ιδανικό για λίγο διάβασμα, ζωγραφική ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.
2. Δεν χρειάζεται να έχετε το δικό σας στούντιο για να δημιουργήσετε. Ένα γραφείο, αποθηκευτικές λύσεις που εξοικονομούν χώρο (όπως ένας διάτρητος πίνακας) και ένα φωτιστικό είναι ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε το χόμπι σας ακόμα και στο σπίτι.
3. Βάλτε λίγη μουσική. Αυτό που χρειάζεστε είναι απαλά και αφράτα λευκά είδη, μερικές γιρλάντες φωτισμού και αφήστε την μουσική να σας συνεπάρει και να σας χαλαρώσει.
Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: