Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Φτιάξτε τη δική σας γιρλάντα από τεχνητά φυτά σε 5 λεπτά

Μπορείτε εύκολα να φέρετε την φύση μέσα στο σπίτι σας με τα τεχνητά φυτά. Είτε είναι για μία ειδική περίσταση είτε είναι για μόνιμη διακόσμηση στο σπίτι, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να φτιάξετε εύκολα την δική σας γιρλάντα από φυτά.

SMYCKA Τεχνητό λουλούδι

Θα χρειαστείτε: συρματοκόφτη, νήμα ή σπάγκο, χρωματιστές πινέζες και μερικά τεχνητά φυτά

1. Χρησιμοποιήστε τον συρματοκόφτη και κόψτε το κλαρί του φυτού αφήνοντας 10cm. Αφήστε κάποια κλαριά λίγο πιο μακριά για να κάνετε τον γάντζο σε επόμενο στάδιο.

2. Φτιάξτε μικρά μπουκέτα από διάφορα φυτά. Σε κάθε μπουκέτο κρατήστε και ένα φυτό με πιο μακρύ κλαρί.

3. Τυλίξτε το νήμα ή τον σπάγκο γύρω από τα κλαριά και κάντε έναν κόμπο.

4. Για να κρεμάσετε τα μπουκέτα, κόψτε ένα κομμάτι από το νήμα ή τον σπάγκο και τοποθετήστε τις δύο άκρες το στον τοίχο με τις δύο πινέζες (μην ξεχάσετε ότι τα μπουκέτα έχουν βάρος και το νήμα θα τεντωθεί). Κρεμάστε τα μπουκέτα από τον γάντζο που έχετε φτιάξει από το πιο μακρύ κλαρί και προσθέστε λίγο ακόμη νήμα ή σπάγκο γύρω-γύρω για να μην φύγει.

5. Μας αρέσει πολύ πως δείχνει αυτή η γιρλάντα στο υπνοδωμάτιο αλλά μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε!


Η Χριστίνα σκέφτηκε αυτή την ωραία ιδέα μαζί με έναν διακοσμητή που επισκέφτηκε το σπίτι της. «Υφαίνω διάφορα πράγματα για να διακοσμώ το σπίτι μου», λέει η Χριστίνα. «Πέρσι, μάζεψα φύλλα από το πάρκο και τα κόλλησα πάνω από το κεφαλάρι μου με χρωματιστά σελοτέιπ. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο αλλά χάλασε γρήγορα. Για αυτό υπάρχουν τα τεχνητά φυτά. Το νήμα που χρησιμοποίησα για την γιρλάντα είναι από τα αγαπημένα μου υλικά για χειροτεχνίες.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.