Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Εκμεταλλευτείτε όλους τους χώρους σε ένα μικρό διαμέρισμα

21-Ιουν-2018
Πώς μπορείτε να έχετε ό,τι χρειάζεστε σε ένα μικρό διαμέρισμα; Με έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις, λειτουργικά έπιπλα και ανάλαφρη διακόσμηση! «Με μερικές ιδέες μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο μεγάλος από ότι είναι στην πραγματικότητα.» Για παράδειγμα όταν βάζετε στον χώρο σας είδη σε λευκό χρώμα, τότε δείχνει μεγαλύτερος.
Εκμεταλλευτείτε όλους τους χώρους σε ένα μικρό διαμέρισμα
Όταν όλα είναι λευκά σε έναν χώρο, τότε φαίνεται σαν να έχει περισσότερο φως. Οι λευκοί τοίχοι επίσης βοηθούν στο να φαίνεται ο χώρος μεγαλύτερος και με στιλ. Προσθέστε χρώμα με διάφορα αξεσουάρ, υφάσματα και λουλούδια. Αυτά είναι πινελιές που μπορείτε εύκολα να τις αλλάξετε ανάλογα με την περίοδο και τη διάθεσή σας.
Η έξυπνη αποθήκευση δε σημαίνει ότι όλα τα πράγματα πρέπει να είναι στην προέκταση του χεριού μας. Σκεφτείτε το διαφορετικά και δημιουργήστε αποθηκευτικές λύσεις ψηλά στον τοίχο ακόμη και εάν δεν τις φτάνετε εύκολα. Τα ψηλά ράφια είναι ιδανικά για τα εποχιακά ρούχα ή για αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά. Αυτή είναι μία λύση για μικρά διαμερίσματα για να μην χάνετε χώρο.
Ένα τζάκι δημιουργεί μία ζεστή ατμόσφαιρα ακόμη και στους μικρούς χώρους. Ένα άλλο πράγμα που θέλει προσοχή είναι που θα τοποθετήσετε τα μεγάλα αντικείμενα και τα έπιπλα.
«Τα ψηλά ταβάνια βοηθούν πολύ στο να ανοίξει ο χώρος και να είναι πιο ζεστός. Οι ψηλές συνθέσεις με ράφια, βοηθούν στην καλύτερη αποθήκευση.»
Το μυστικό σε έναν μικρό χώρο είναι σωστές λύσεις αποθήκευσης και «ελαφριά» διακόσμηση.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να ξαναπουληθεί με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: