Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Χρησιμοποιήστε ανεκμετάλλευτους χώρους για αποθήκευση

Αξιοποιήστε μία ανεκμετάλλευτη γωνία του σπιτιού για να δημιουργήσετε χώρο αποθήκευσης για ρούχα και αξεσουάρ. Ο χώρος κάτω από τις σκάλες μάς αποδεικνύει ότι με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να μετατραπεί σε μία κανονική ντουλάπα.

KALLAX Κρεμαστή αποθήκευση για αξεσουάρ

Αποθήκευση στα μέτρα σας

Προσθέστε ένθετα για να δημιουργήσετε περισσότερους χώρους αποθήκευσης. Ξεκινήστε διαχωρίζοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας σε κατηγορίες και μετά με διάφορα ένθετα φτιάξτε χώρο για κάθε κατηγορία. Μπορείτε να γράψετε πάνω σε κάθε κουτί ή να βάλετε αυτοκόλλητα για να βρίσκετε εύκολα ό,τι χρειάζεστε.

DRÖMMARE Καθρέφτης

Προσθέστε το κάτι παραπάνω

Φτιάξτε το δικό σας βεστιάριο και έναν χώρο για μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα. Τοποθετήστε ένα καθρέφτη στον τοίχο, κρεμάστε τα κοσμήματά σας σε έναν πίνακα και κρύψτε τα καλλυντικά σας σε μία λύση κρεμαστής αποθήκευσης.

EKBY JÄRPEN / EKBY VALTER Ράφι τοίχου

Έξυπνες λύσεις αποθήκευσης

Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά σε λειτουργικούς χώρους. Σας βρήκαμε τη λύση! Τοποθετήστε τα σε κουτιά και βάλτε τα σε ένα ράφι πάνω από την πόρτα. Κάτι ακόμη που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή ρουτίνα είναι να βάλετε γάντζους πίσω από τις πόρτες για να κρεμάτε ρούχα που φοράτε καθημερινά όπως το παλτό σας.


Μικρός χώρος και οργάνωση; Γίνεται!

Η Χρυσάννα κοιμάται σε έναν καναπέ-κρεβάτι στο καθιστικό της και τα ρούχα της είναι σε μία γωνία στο δωμάτιο της κόρης της. «Τα κουτιά είναι ιδανικά για να βάζω τις τσάντες και τα μαντήλια μου. Ο καθρέφτης και ο πίνακας με τα κοσμήματα κάνει τα πρωινή μου προετοιμασία αρκετά εύκολη και γρήγορη.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πουληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.